2 Ιούλιος 2020, 23:38 - Τελευταία Ενημέρωση: 2 Ιούλιος 2020, 23:10

ΑΕ Ποντίων Κοζάνης: Ο Κούλης Αποστολίδης τιμής ένεκεν επικεφαλής της διοικούσας επιτροπής

  • ΑΕ Ποντίων Κοζάνης: Ο Κούλης Αποστολίδης τιμής ένεκεν επικεφαλής της διοικούσας επιτροπής
    Ο Κούλης Αποστολίδης (πηγή.: livemedia.gr)

Ο Κυριάκος (Κούλης) Αποστολίδης, θα είναι τιμής ένεκεν ο επικεφαλής της προσωρινής πενταμελούς διοικούσας επιτροπής της ΑΕ Ποντίων ΠΕ Κοζάνης, η σύνθεση της οποίας θα ανακοινωθεί συνολικά στη Γενική Συνέλευση των μελών της ομάδας τη Δευτέρα 6 Ιουλίου, στις 8 το απόγευμα, στη Στέγη Ποντιακού Πολιτισμού.

Η ΓΣ είναι σημαντική για τον σύλλογο, καθώς θα προετοιμάσει το έδαφος για τη σύσταση της ΠΑΕ.

Ο υπεύθυνος Επικοινωνίας και εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕ Ποντίων Κοζάνης Παναγιώτης Θεοδωρίδης ανέφερε ότι είναι ιδιαίτερη τιμή για την ομάδα το γεγονός ότι ο Κούλης Αποστολίδης αποδέχτηκε αυτή την πρόσκληση. «Ο κ. Αποστολίδης είναι γνωστό τοις πάσι ότι χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης και σεβασμού στο ελληνικό ποδόσφαιρο και κατ’ επέκταση στην κοινωνία.

»Η πολύχρονη και πολύπλευρη γνώση και προσφορά του, σε συνδυασμό με το ήθος και το αξιακό του φορτίο, κάνουν ακόμη πιο ιδιαίτερη την τιμή για τη μεγάλη οικογένεια της ΑΕ Ποντίων Κοζάνης. Στην προσπάθεια αυτή θα πλαισιωθεί από τέσσερα ακόμη πρόσωπα κύρους και ευρύτερης αποδοχής από τους χώρους του επιχειρείν, του αθλητισμού και της αυτοδιοίκησης», πρόσθεσε.

Who is
Ο Κούλης Αποστολίδης κατάγεται από το χωριό Λεβέντης της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης. Ο «επιστήμονας» του ΠΑΟΚ συνολικά μέτρησε 281 συμμετοχές στο Πρωτάθλημα, σημειώνοντας 51 γκολ, 35 συμμετοχές στο Κύπελλο με 10 γκολ, αγωνίστηκε σε 3 ματς Κυπέλλου Πρωταθλητριών Ευρώπης, 12 ματς Κυπέλλου Κυπελλούχων Ευρώπης και 4 ματς του Κυπέλλου UEFA.

Με τον ΠΑΟΚ αναδείχθηκε Πρωταθλητής Ελλάδος το 1976 και δύο φορές Κυπελλούχος Ελλάδος, το 1972 και το 1974 αντίστοιχα. Είχε έξι συμμετοχές με την Εθνική Ελλάδος των Ανδρών.

Με υποτροφία, σπούδασε Πληροφορική και Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο του San Francisco στις ΗΠΑ.