2 Ιούλιος 2020, 09:25 - Τελευταία Ενημέρωση: 2 Ιούλιος 2020, 09:07

Συνελήφθη νεαρός στη Θεσσαλονίκη για κλοπές οχημάτων

  • Συνελήφθη νεαρός στη Θεσσαλονίκη για κλοπές οχημάτων
    (Φωτ. αρχείου: ΑΠΕ- ΜΠΕ / Ανδρέας Παπακωνσταντίνου)

Καταδίωξη για τη σύλληψη ενός νεαρού ημεδαπού, κατηγορούμενου για κλοπές αυτοκινήτων, έγινε τα ξημερώματα της Τετάρτης (1/7) στην περιοχή του Ευόσμου. Ο ανήλικος μαζί με ένα ακόμη νεαρό άτομο επέβαιναν σε κλεμμένο αυτοκίνητο και όταν αστυνομικοί επιχείρησαν να τους ελέγξουν, ανέπτυξαν ταχύτητα προκειμένου να διαφύγουν. Τελικά ακινητοποιήθηκαν σε περιοχή του Ευόσμου, όπου ο νεαρός συνελήφθη ενώ ο συνεπιβάτης του οχήματος διέφυγε πεζός.

Ταυτοποιήθηκαν ωστόσο τα στοιχεία του και αναζητείται από τις Αρχές.

Στο πλαίσιο των ερευνών που διεξήγαγαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Παύλου Μελά προέκυψε ότι οι προαναφερόμενοι, κατά το χρονικό διάστημα Μαρτίου έως και 1 Ιουλίου 2020, δρώντας στο ευρύτερο πολεοδομικό συγκρότημα Θεσσαλονίκης και κυρίως στη δυτική Θεσσαλονίκη, στο κέντρο πόλης και στην περιοχή της Καλαμαριάς, προέβησαν από κοινού στη διάπραξη συνολικά 28 κλοπών οχημάτων. Αρκετά από αυτά τα οχήματα εντοπίστηκαν και παραδόθηκαν στους νόμιμους κατόχους τους.

Σε βάρος των δύο νεαρών σχηματίστηκε σχετική δικογραφία, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό τυχόν άλλων παθόντων.