1 Ιούλιος 2020, 19:16 - Τελευταία Ενημέρωση: 1 Ιούλιος 2020, 18:57

Η Κεντρική Κλινική Αθηνών διαψεύδει τα περί εγχείρησης του ψευδογιατρού

  • Η Κεντρική Κλινική Αθηνών διαψεύδει τα περί εγχείρησης του ψευδογιατρού
    (Φωτ.: centralclinic.gr)

Η Κεντρική Κλινική Αθηνών διαψεύδει δήλωση του δικηγορικού γραφείου του Αλέξη Κούγια ότι εντολέας του υποβλήθηκε σε εγχείρηση από τον δήθεν γιατρό Νίκο Κοντοστάθη και τρεις συνεργάτες του ιατρούς της κλινικής.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ουδέποτε ο κατηγορούμενος μετείχε σε οποιαδήποτε ιατρική πράξη, ενώ ο ασθενής χειρουργήθηκε από γιατρούς της κλινικής και η επέμβαση ήταν επιτυχής.

Η ανακοίνωση είναι η ακόλουθη: «Η δήλωση του δικηγορικού γραφείου Αλέξη Κούγια ότι “ο εντολέας του Τ.Α., κάτοικος του χωριού Αρχάγγελος Ρόδου, υπεβλήθη από τον κατηγορούμενο ψευτογιατρό Νικόλαο Κοντοστάθη και τρεις συνεργάτες του ιατρούς της Κεντρικής Κλινικής Αθηνών σε 12ωρη εγχείρηση”, είναι απολύτως ανακριβής. Τη διαψεύδουμε κατηγορηματικά ως απολύτως δυσφημιστική για την εταιρεία μας και βαρύτατα προσβλητική της νομικής της προσωπικότητας και της επιστημονικής συνέπειας και υπεύθυνης δραστηριότητάς της.

»Ουδέποτε ο κατηγορούμενος ψευδογιατρός μετείχε στην επικαλούμενη χειρουργική επέμβαση ή σε οποιαδήποτε άλλη ιατρική πράξη στην κλινική μας.

»Η χειρουργική επέμβαση στο συγκεκριμένο ασθενή Τ.Α. διενεργήθηκε από τους εγνωσμένης αξίας τρεις ιατρούς της κλινικής και μόνο. Δεδομένου δε του σοβαρότατου προβλήματος από την πτώση με αλεξίπτωτο, υπήρξε απολύτως επιτυχής. Η άρση της βαρύτατης προσβολής της εταιρείας μας θα επιχειρηθεί νομίμως».

  • Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ.