28 Ιούνιος 2020, 16:47 - Τελευταία Ενημέρωση: 28 Ιούνιος 2020, 16:18

Διακοπές ρεύματος στην Αγιά

  • Συνεχίζονται οι εργασίες αποκατάστασης βλαβών στο δίκτυο ηλεκτροδότησης από τον «Ιανό»
    (Φωτ. αρχείου: ΔΕΔΔΗΕ)

Ο Διαχειριστής του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) με αφορμή τα προβλήματα ηλεκτροδότησης που παρουσιάστηκαν στην παραλιακή περιοχή του Δήμου Αγιάς, τις τελευταίες ημέρες, διευκρινίζει ότι πρόκειται για μεμονωμένες βλάβες που προέκυψαν στο δίκτυο.

Τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ, αμέσως μετά την πρώτη διακοπή που προέκυψε το Σάββατο 20 Ιουνίου, προχώρησαν στην επιθεώρηση του δικτύου, εντοπίζοντας το πρόβλημα που προκλήθηκε από την πτώση κλαδιών και δέντρων σε αγωγούς λόγω κακοκαιρίας, επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία. 

Αναφέρει ακόμη πως χθες, Σάββατο 27 Ιουνίου, γύρω στις 19:00, παρουσιάστηκε βλάβη σε γραμμή μέσης τάσης που ηλεκτροδοτεί την περιοχή. Τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ κινητοποιήθηκαν άμεσα και ενισχύθηκαν με τεχνικό προσωπικό και από άλλες περιοχές, προκειμένου να αποκατασταθεί πλήρως η ηλεκτροδότηση. 

Μέχρι αυτή την ώρα έχει επανηλεκτροδοτηθεί σχεδόν το σύνολο της περιοχής εκτός από τους οικισμούς Κουτσουπιά και Κόκκινο Νερό. Οι εργασίες και η λεπτομερής επιθεώρηση του δικτύου συνεχίζονται, προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή και αδιάλειπτη ηλεκτροδότηση της περιοχής, καταλήγει η εταιρεία στην ανακοίνωσή της.