26 Ιούνιος 2020, 08:54 - Τελευταία Ενημέρωση: 26 Ιούνιος 2020, 08:49

Πολιτική Προστασία: «Απολαύστε τη διαμονή σας – Μείνετε ασφαλής»

  • Πολιτική Προστασία: «Απολαύστε τη διαμονή σας – Μείνετε ασφαλής»
    (Φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Γιάννης Κολεσίδης)

Με το μήνυμα «Απολαύστε τη διαμονή σας – Μείνετε ασφαλής» σε όλες τις πύλες εισόδου της Ελλάδας που ανοίγουν την 1η Ιουλίου, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας καλωσορίζει τους τουρίστες στη χώρα μας.

Ειδικότερα έχει εκδώσει έναν τρίγλωσσο κατάλογο με εννέα οδηγίες για τη λήψη των απαραίτητων μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό που όχι μόνο μπορεί κανείς να διαβάσει όταν φθάσει στις 41 πύλες εισόδου στην Ελλάδα αλλά και πριν φύγει από την πατρίδα του μέσω διαδικτύου.

Στόχος της ενημερωτικής καμπάνιας «Απολαύστε τη διαμονή σας – Μείνετε ασφαλής» / «Enjoy your stay and stay safe», στα 27 αεροδρόμια, τα 7 χερσαία σημεία εισόδου και τα 7 λιμάνια της χώρας μας, είναι η παροχή έγκυρης ενημέρωσης, ώστε το άνοιγμα του ελληνικού τουρισμού να γίνει με όρους ασφάλειας για όλους, επισκέπτες και μόνιμους κατοίκους.

Η ενημερωτική καμπάνια πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, την ΥΠΑ, την Fraport και το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» ενώ διατίθεται σε αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά. Εκτός της ειδικής σήμανσης που θα υπάρχει σε ευδιάκριτα σημεία, οι επισκέπτες θα λαμβάνουν και έντυπο ενημερωτικό υλικό.