23 Ιούνιος 2020, 11:21 - Τελευταία Ενημέρωση: 23 Ιούνιος 2020, 11:03

Πότε θα γίνουν εκλογές στην Ένωση Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων

  • Πότε θα γίνουν εκλογές στην Ένωση Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων
    (Φωτ.: ΕΠΩΦ)

Την περασμένη Κυριακή η Ένωση Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων πραγματοποίησε Γενική Συνέλευση με αρκετά μεγάλη συμμετοχή μελών. Η διαδικασία διεξήχθη στον εξωτερικό χώρο του Κονταξοπούλειου Δημοτικού Γυμναστηρίου, μπροστά από τις εγκαταστάσεις του σωματείου, τηρώντας όλες τις οδηγίες του υπουργείου Υγείας και λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για την προστασία των συμμετεχόντων.

Κατά τη ΓΣ αποφασίστηκε ότι η Ένωση προχωρά στη διεξαγωγή εκλογών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου τη Δευτέρα 29 Ιουνίου.

Πρόεδρος της συνέλευσης εκλέχθηκε το μέλος του συλλόγου Νίκος Ζησιός και γραμματέας η Μαρία Ιακωβάκη. Ο διοικητικός απολογισμός μοιράστηκε σε έντυπη μορφή στο σώμα και στη συνέχεια η πρόεδρος του ΔΣ Γεωργία Πετρίδου έδωσε διευκρινίσεις και ακολούθησαν ερωτήσεις και τοποθετήσεις από τα παρευρισκόμενα μέλη.

Τον οικονομικό απολογισμό ανέγνωσε ο πρόεδρος της εξελεγκτικής επιτροπής Γιώργος Ξανθόπουλος και περαιτέρω λεπτομέρειες δόθηκαν από την ταμία του συλλόγου Χρυσούλα Κουρουκερέζη. Το σώμα ομόφωνα υπερψήφισε τους απολογισμούς, απαλλάσσοντας το απερχόμενο ΔΣ από κάθε ευθύνη.

Στη συνέχεια εκλέχθηκε η εφορευτική επιτροπή η οποία αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας την εκλογική διαδικασία. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΠΩΦ, όσοι ενδιαφέρονται να δηλώσουν υποψηφιότητα για το νέο ΔΣ μπορούν να το κάνουν στα γραφεία του συλλόγου έως την Παρασκευή 26 Ιουνίου, 19:00-21:00.