20 Ιούνιος 2020, 16:40 - Τελευταία Ενημέρωση: 20 Ιούνιος 2020, 16:46

Υπόθεση 10χρονης Μαρκέλλας: Η 33χρονη αρνείται τις κατηγορίες για αρπαγή και βιασμό

  • Υπόθεση 10χρονης Μαρκέλλας: Η 33χρονη αρνείται τις κατηγορίες για αρπαγή και βιασμό
    Το δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης (φωτ. αρχείου: ΑΠΕ-ΜΠΕ)

«Αυτά που διέρρευσαν στον Τύπο, δεν στηριζόταν απόλυτα στο περιεχόμενο της προανακριτικής κατάθεσής της», δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό Status 107,7 ο Βασίλης Νουλέζας, συνήγορος της 33χρονης, που εντοπίστηκε και συνελήφθη σε περιοχή της Κατερίνης για την υπόθεση της 10χρονης Μαρκέλλας από τη Θεσσαλονίκη.

Ο Β. Νουλέζας υπογράμμισε χαρακτηριστικά για την φερόμενη ως δράστιδα της αρπαγής: «Δεν υπάρχει κάποια μεταστροφή ή αναδίπλωση, απλά διευκρινίστηκε προς πάντες ότι δεν δέχεται ότι διέπραξε τα αδικήματα της αρπαγής και του βιασμού και ότι πραγματική, πρωταρχική, ειλικρινή πρόθεση και στόχευσή της ήταν να φροντίσει το παιδί, επειδή και με βάση το περιεχόμενο της προκαταρκτικής ψυχολογικής πραγματογνωμοσύνης που διενήργησε ψυχολόγος-πραγματογνώμων που διορίστηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, είναι εντελώς ακατάλληλο το οικογενειακό περιβάλλον της ανήλικης, την οποία συνάντησε ατημέλητη και βρώμικη».


Ο Βασίλης Νουλέζας (πηγή: Youtube)

Ο συνήγορος της 33χρονης γυναίκας ανέφερε ότι ακούστηκαν «τερατώδη πράγματα για δήθεν ναρκωτικά, για παιδική πορνογραφία και για ύπαρξη κυκλώματος», ενώ σημείωσε ότι το μόνο που χορήγησε στην ανήλικη, ήταν ένα ηρεμιστικό. «Το γεγονός ότι έχει ιδιαίτερο σεξουαλικό προσανατολισμό, δεν πρέπει να συνδέεται με το περιστατικό», τόνισε ο γνωστός δικηγόρος.