16 Ιούνιος 2020, 21:06 - Τελευταία Ενημέρωση: 16 Ιούνιος 2020, 20:47

Ο Χρήστος Βασιλειάδης προετοιμάζεται για τον Βόρειο Πόλο και διοχετεύει την ενέργειά του στον εθελοντισμό

  • Ο Χρήστος Βασιλειάδης προετοιμάζεται για τον Βόρειο Πόλο και διοχετεύει την ενέργειά του στον εθελοντισμό
    (Φωτ.: facebook / Χρήστος Βασιλειάδης)

Μπορεί το ταξίδι του στον Βόρειο Πόλο να αναβλήθηκε λόγω της πανδημίας, όμως ο Χρήστος Βασιλειάδης δεν πτοείται και διοχετεύει την αστείρευτη ενέργειά του στον εθελοντισμό προκειμένου να ομορφύνει τη συμπρωτεύουσα. «Αν όλα πάνε καλά, το ταξίδι μου στον Βόρειο Πόλο, διασχίζοντας τον Αρκτικό Κύκλο με έλκηθρο, θα πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο του 2021» ανέφερε στο pontos-news.gr. Το εγχείρημά του αυτό, όπως είχε δηλώσει παλαιότερα, θα το αφιερώσει στους προγόνους του, Πόντιους πρόσφυγες από το Καρς, ενώ θα πάρει μαζί του την ελληνική και την ποντιακή σημαία.

Το ταξίδι είχε προγραμματιστεί να ξεκινήσει τον Μάρτιο, όμως λόγω της έξαρσης του κορονοϊού αναβλήθηκε.

«Αυτήν την περίοδο η ζωή μου μπαίνει σε κανονικότητα, αφού έχω ξεκινήσει να προετοιμάζομαι ξανά για τον αγώνα "Fjällräven Polar" στον Βόρειο Πόλο. Σήμερα συγκεκριμένα ξεκινάω προπονήσεις στο γυμναστήριο, ενώ μόνος μου δεν σταμάτησα ποτέ. Επίσης ετοιμάζομαι να συμμετάσχω στον αγώνα "Βίκος" Ιωαννίνων» συμπληρώνει.

Παράλληλα, αυτό το διάστημα Χρήστος Βασιλειάδης ασχολείται πολύ και με τον εθελοντισμό, έχοντας βάλει ως στόχο να ευαισθητοποιήσει όσο περισσότερο κόσμο γίνεται και να βελτιώσει την εικόνα της Θεσσαλονίκης. «Κάνω κάποιες δράσεις καθαρισμού προσπαθώντας να καθαρίσω την πόλη μου και παραλίες της περιοχής. Αφιερώνω πολύ από τον ελεύθερο μου χρόνο προσπαθώντας να παρασύρω όσο περισσότερους μπορώ. Επόμενα σχέδιά μου είναι να καθαρίσω το δάσος του Σέιχ Σου, και θα πραγματοποιήσω εθελοντική αιμοδοσία σε συνεργασία με νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης γιατί το καλοκαίρι αυξάνεται η ανάγκη για αίμα.


Από τον καθαρισμό της παραλίας Περαίας, το Σάββατο 6 Ιουνίου

»Επίσης, σκοπεύω να ξεκινήσω μια δράση συγκέντρωσης ρούχων για αστέγους γιατί οι άνθρωποι αυτοί έχουν όλο το χρόνο την ανάγκη μας και όχι μόνο τα Χριστούγεννα ή το Πάσχα» συμπληρώνει.

Τέλος εκμυστηρεύεται στο pontos-news.gr ότι το επόμενο διάστημα σκοπεύει να κάνει μια συνάντηση με τον δήμαρχο της Θεσσαλονίκης προκειμένου να τον ενημερώσει για τις δράσεις του και να ζητήσει την υποστήριξή του.