15 Ιούνιος 2020, 11:43 - Τελευταία Ενημέρωση: 15 Ιούνιος 2020, 11:28

Μηνύματα υποστήριξης σε υποψηφίους των Πανελλαδικών από ποντιακά σωματεία

  • Πανελλαδικές 2021: Καθορίστηκε ο τρόπος υπολογισμού μορίων
    (Φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Παντελής Σαΐτας)

Με αφορμή την έναρξη των Πανελλαδικών εξετάσεων των μαθητών της Γ΄ Λυκείου, ποντιακά σωματεία εξέδωσαν ανακοινώσεις προκειμένου να ευχηθούν στους μαθητές και τις μαθήτριες καλή επιτυχία.

Το τμήμα νεολαίας του Συλλόγου Ποντίων Επταμύλων Σερρών «Ακρίτες» ανάρτησε χθες στη σελίδα του στο facebook δελτίο Τύπου δηλώνοντας τη συμπαράστασή του στους νέους που συμμετέχουν στις εξετάσεις.

«Το ΔΣ των "Ακριτών" Επταμύλων, με την ευκαιρία της έναρξης των πανελληνίων εξετάσεων θα θέλαμε να τονίσουμε ότι δεν είναι η τελευταία ούτε η καθοριστική δοκιμασία της ζωής για τα παιδιά μας. Είναι μια ευκαιρία να εισπράξουν τα οφέλη μιας μεγάλης, κοπιαστικής και μακρόχρονης προσπάθειας. Είναι η ευκαιρία να διεκδικήσουν αυτό που τους αξίζει και να δρέψουν τους καρπούς της προσπάθειάς τους. Σας συγχαίρουμε εκ των προτέρων για την προσπάθεια που καταβάλατε και σας ευχόμαστε ολόψυχα το μέγιστο επιθυμητό αποτέλεσμα. [...] Αυτές τις μέρες μια καινούργια γενιά ετοιμάζεται να γράψει το μέλλον του τόπου μας. Μας αφορά όλους και στεκόμαστε αρωγοί σε κάθε τους προσπάθειας ευχόμενοι μια μεγάλη επιτυχία» αναφέρεται στην ανακοίνωση του σωματείου.

Επίσης και το ΔΣ της Ένωσης Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων εξέφρασε τη συμπαράστασή του στους μαθητές: «Καλή αρχή και καλή τύχη στα παιδιά που μετά από μια δύσκολη χρονιά όπως αυτή καλούνται να δώσουν πανελλήνιες εξετάσεις. Είναι μια δύσκολη δοκιμασία αλλά και ένα ξεχωριστό ταξίδι, μην ξεχνάτε όμως πως η ζωή συνεχίζεται και οι πανελλήνιες δεν καθορίζουν την ζωή κανενός» καταλήγει η ανακοίνωση.