12 Ιούνιος 2020, 23:38 - Τελευταία Ενημέρωση: 12 Ιούνιος 2020, 23:19

Αδειοδότηση για 12 από τις 14 ΠΑΕ της Super League

  • ΕΠΟ: Δυο μεγάλα ονόματα για αρχιδιαιτητές
    (Φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Αλέξανδρος Βλάχος)

Οι 12 από τις 14 ομάδες της Super League 1 εξασφάλισαν από το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (ΕΠΟ) τη «διπλή» αδειοδότησή τους για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Όπως γνωστοποίησε το απόγευμα της Παρασκευής (12/6) η ομοσπονδία, το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της ΕΠΟ κατά τη διήμερη συνεδρίασή του εξέτασε όλους τους φακέλους των ΠΑΕ της Α' Εθνικής Κατηγορίας (Super League 1) και έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Χορηγεί την άδεια για τις διεθνείς διοργανώσεις UEFA (άδεια UEFA) στις ΠΑΕ: Ολυμπιακός, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Ατρόμητος, Αστέρας Τρίπολης, ΠΑΟΚ, Άρης, Ξάνθη, Λαμία, Λάρισα (ΑΕΛ), ΟΦΗ και Βόλος.

Αντίθετα, δεν χορηγεί άδεια για τις διεθνείς διοργανώσεις στην ΠΑΕ Πανιώνιος και στην ΠΑΕ Παναιτωλικός λόγω μη εμπρόθεσμης υποβολής των στοιχείων για τη λήψη άδειας UEFA, επιφυλασσόμενο για την εκ νέου εξέταση των φακέλων των δύο ΠΑΕ προκειμένου να αποφασίσει για τη χορήγηση ή μη άδειας Super League 1. Κατά των απορριπτικών αποφάσεων μπορεί να ασκηθεί έφεση εντός προθεσμίας τριών ημερολογιακών ημερών από την κοινοποίησή τους.