12 Ιούνιος 2020, 14:27 - Τελευταία Ενημέρωση: 12 Ιούνιος 2020, 14:35

Ο Γιαννακόπουλος αποχωρεί απ’ όλα τα τμήματα του Παναθηναϊκού

  • Ο Γιαννακόπουλος αποχωρεί απ’ όλα τα τμήματα του Παναθηναϊκού
    (Φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Κώστας Τσιρώνης)

Με μια λιτή και προσωπική δήλωση ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έγραψε τον επίλογο στο κεφάλαιο «Παναθηναϊκός», με φόντο και την κόντρα που έχει ξεσπάσει με τη Θύρα 13.

Οι οργανωμένοι οπαδοί εξέδωσαν ανακοίνωση τονίζοντας ότι «υπάρχει κοροϊδία» σχετικά με το γήπεδο, και λόγω των ανύπαρκτων διοικήσεων των «πρασίνων», και προειδοποίησαν ότι η ανοχή τελείωσε με όλους.

«Είμαστε στα όρια μας, θα φτάσουμε στα άκρα αν χρειαστεί. Μπακογιάννη, Αλαφούζο, Dpg7000 (ποτέ ξανά από εμάς Γιαννακόπουλος) δώστε δίκαιη λύση τώρα! Για όλα τα τμήματα. Γήπεδα αντάξια της ιστορίας του ΠΑΟ», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Λίγες ώρες αργότερα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε την αποχώρησή του απ’ όλα τα τμήματα του Παναθηναϊκού. Όπως λέει «οι μάσκες έπεσαν» και καταγγέλλει ευθυγράμμιση συμφερόντων μεταξύ του δήμου, της πολιτείας και του Γιάννη Αλαφούζου («Η Λεωφόρος θα ξεπουληθεί για ένα γήπεδο ποδοσφαίρου στο Βοτανικό»).

«Όλοι κατάλαβαν το γιατί δεν θέλουν τον Γιαννακόπουλο με ΠΑΕ-ΚΑΕ-Ερασιτέχνη και Παναθηναϊκή Πολιτεία. Διότι πολύ απλά δεν μπορούν να τον χαλιναγωγήσουν. Παναθηναϊκέ μου, αντίο και καλή τύχη», καταλήγει η ανακοίνωση.