11 Ιούνιος 2020, 20:36 - Τελευταία Ενημέρωση: 11 Ιούνιος 2020, 20:43

Επίθεση με βιτριόλι: Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε η 35χρονη

  • Επίθεση με βιτριόλι: Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε η 35χρονη
    Αστυνομικοί μεταφέρουν στον εισαγγελέα την 35χρονη που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι (φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Κώστας Τσιρώνης)

Ενώπιον του εισαγγελέα οδηγήθηκε η 35χρονη γυναίκα που φέρεται ως υπαίτια για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης Ιωάννας στην είσοδο της εργασίας του θύματος, στην Καλλιθέα, στις 20 Μαΐου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η δικογραφία που διαβιβάζει η Ασφάλεια στον εισαγγελέα αφορά το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας – κατηγορία που εφόσον αποδοθεί στην 35χρονη, την φέρνει αντιμέτωπη με το ενδεχόμενο προσωρινής κράτησης. Περιλαμβάνεται επίσης και το αδίκημα της απείθειας.

Η 35χρονη φέρεται να έριξε το καυστικό υγρό στην Ιωάννα, πιστεύοντας ότι το θύμα σχετιζόταν με άντρα που είχε σχετιστεί και η ίδια. Ωστόσο σύμφωνα με τον συνήγορο που της όρισε η οικογένειά της, τον Σάκη Κεχαγιόγλου, η 35χρονη αρνείται κάθε εμπλοκή με την υπόθεση.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, η 35χρονη θα ζητήσει από τον ανακριτή προθεσμία για να ετοιμάσει την απολογία της αφού ενημερωθεί για τα στοιχεία της ογκώδους δικογραφίας που έχει σχηματιστεί για την υπόθεση.

  • Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ