11 Ιούνιος 2020, 14:26 - Τελευταία Ενημέρωση: 11 Ιούνιος 2020, 13:27

Οι δράσεις της Ένωσης Ποντίων Σαλαμίνας «Παναγία Σουμελά» εν μέσω της πανδημίας

  • Οι δράσεις της Ένωσης Ποντίων Σαλαμίνας «Παναγία Σουμελά» εν μέσω της πανδημίας
    (Φωτ.: Ένωση Ποντίων Σαλαμίνας «Παναγία Σουμελά»)

Η Ένωση Ποντίων Σαλαμίνας «Παναγία Σουμελά» ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει σε διεξαγωγή Γενικής Συνέλευσης, για τον οικονομικό απολογισμό 2019-2020, την Κυριακή 21 Ιουνίου στις 11:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων στο Αμπελάκι Σαλαμίνας.

Το Σωματείο παραμένει κλειστό για τα μέλη, λόγω της πανδημίας.

«Μετά από έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο και με απόλυτη συναίσθηση της πραγματικότητας και των δεδομένων, και στο πλαίσιο της κοινωνικής υπευθυνότητας που απαιτείται από συλλογικούς φορείς στις τρέχουσες περιστάσεις, αποφασίστηκε ο σύλλογος να παραμείνει κλειστός λόγω των περιορισμένων μέτρων που επιβάλλει η Πολιτική Προστασία» ανέφερε στο pontos-news.gr o πρόεδρος της Ένωσης, Παναγιώτης Λιαδάκης. Κατά τη Γενική Συνέλευση θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την προστασία των συμμετεχόντων.

Να θυμίσουμε ότι ανήμερα τη 19η Μαΐου το δημαρχείο του νησιού φωταγωγήθηκε με κόκκινο χρώμα προς τιμήν των 353.000 θυμάτων της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, με την υποστήριξη του δημάρχου Γιώργου Παναγόπουλου. Μέλη της Ένωσης άφησαν στον ουρανό αναμμένα φαναράκια για να τιμήσουν τους προγόνους τους.


Το δημαρχείο Σαλαμίνας τη 19η Μαΐου (φωτ.: Παναγιώτης Λιαδάκης)