10 Ιούνιος 2020, 15:34 - Τελευταία Ενημέρωση: 10 Ιούνιος 2020, 14:10

«Κόκκινο ποτάμι»: Σε νέα ώρα από την Κυριακή (βίντεο)

  • «Κόκκινο ποτάμι»: Σε νέα ώρα από την Κυριακή (βίντεο)
    (Φωτ.: Facebook / «Το κόκκιονο ποταμι»)

«To κόκκινο ποτάμι», η επιτυχημένη σειρά του Μανούσου Μανουσάκη, επέστρεψε με καινούργια επεισόδια, μετά την αναγκαστική παύση των γυρισμάτων λόγω της πανδημίας. Από την Κυριακή 14 Ιουνίου αλλάζει η ώρα προβολής, και μετακινείται στις 22:00, στο πρόγραμμα του Open.

Στο επεισόδιο της Κυριακής δολοφονείται ο μικρός Συμεών.

Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο
Η ζωή του Ονούρ Ασλάν κινδυνεύει και ο γιατρός Νικολαΐδης τον χειρουργεί περιμένοντας ως αντάλλαγμα τη σωτηρία της οικογένειάς του. Ο Ονούρ Ασλάν όμως, παρότι χρωστά τη ζωή του στον γιατρό, φέρεται με αχαριστία και τον αντιμετωπίζει εχθρικά. Ο Νικολαΐδης δεν μπορεί να συγκρατηθεί. Η οργή του είναι τόσο μεγάλη που επιχειρεί να τον σκοτώσει. Ο Κερέμ μπαίνει στη μέση και γλιτώνει τον Ασλάν την τελευταία στιγμή. Εν τω μεταξύ, στο σπίτι του Παυλίδη φτάνουν η Σοφία και η Αρίν. Η Ευγενία τούς λέει πως ο Μίλτος είναι ζωντανός και κατευθύνεται προς το Ερζερούμ.

Την ίδια ώρα, ανήσυχη η Ιφιγένεια ζητά επιτακτικά από τον Μίλτο και τους γονείς του Αλί να φύγουν από την πόλη. Ενώ συζητούν, διαπιστώνουν ότι ο Συμεών έχει εξαφανιστεί. Ο μικρός έχει βγει από το σπίτι για να πάει στον τάφο του Αλί. Για κακή του τύχη, ο Μουράτ τον ακολουθεί και βρίσκεται μπροστά του. Μετά από μερικές ώρες αγωνιώδους αναζήτησης, ο Νεντίμ και η Μελικέ βρίσκουν το αγοράκι σκοτωμένο. Το τραγικό συμβάν τους οδηγεί στην απόφαση να εγκαταλείψουν, όσο το δυνατόν συντομότερα, την πόλη.

Την ώρα που ετοιμάζουν τα πράγματά τους, κάνει την εμφάνισή του ο Βαλής, ο οποίος αντιλαμβάνεται τι πάνε να κάνουν και αρχίζει τις απειλές. Η Μελικέ αντιδρά προτάσσοντας ένα μαχαίρι. Ο Βαλής καταφέρνει να την αφοπλίσει και τη στιγμή που είναι έτοιμος να την χτυπήσει, μπαίνει στη μέση ο Μίλτος. Οι δυο άντρες πιάνονται στα χέρια και ο Μίλτος αρχίζει να τον χτυπά αλύπητα.

Ο Βαλής για να γλιτώσει πιάνει το όπλο του και βγαίνει από το σπίτι. Ουρλιάζει ότι η οικογένεια είναι χριστιανοί. Οι φωνές του προκαλούν τη συγκέντρωση ενός απειλητικού πλήθους μπροστά από την πόρτα του σπιτιού. Ο Μίλτος προσπαθεί να το σκάσει και πέφτει επάνω στον οπλισμένο Μουράτ. Η επέμβαση των Ρώσων στρατιωτών, που τον συλλαμβάνουν, τον γλιτώνει από τα χειρότερα. Στη συνέχεια ο Νεντίμ πηγαίνει στον Ρώσο διοικητή και του ζητά να αφήσει ελεύθερο τον Μίλτο. Όταν η προσπάθειά του πέφτει στο κενό, ο Μίλτος εκλιπαρεί τον Νεντίμ να πάρει τη Μελικέ, την Ιφιγένεια και το μωρό και να φύγουν αμέσως μακριά.