6 Ιούνιος 2020, 15:32 - Τελευταία Ενημέρωση: 6 Ιούνιος 2020, 15:41

Επίθεση με βιτριόλι: Ξανά στο χειρουργείο η 34χρονη

  • Επίθεση με βιτριόλι: Ξανά στο χειρουργείο η 34χρονη
    (Φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Συμέλα Παντζαρτζή)

Την ώρα που συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της γυναίκας που έριξε καυστικό υγρό στην 34χρονη Ιωάννα, έξω από το γραφείο όπου εργάζεται στην Καλλιθέα, το θύμα υποβάλλεται σε αλλεπάλληλες χειρουργικές επεμβάσεις στο Νοσοκομείο «Θριάσιο» όπου νοσηλεύεται.

Η νεαρή γυναίκα υποβλήθηκε σε ακόμα δύο επεμβάσεις, μία στο χέρι και μία στον ώμο, σημεία που επηρεάστηκαν πολύ από το βιτριόλι.

Στο μεταξύ χθες το βράδυ, η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» φιλοξένησε τον δικηγόρο της 34χρονης, τον Απόστολο Λύτρα που υποστήριξε ότι ο πρώην σύντροφός της εργαζόταν σε εταιρεία μη χημικά.

«Από την έρευνα έμαθα πως ο πρώην σύντροφος της Ιωάννας με τον οποίο χώρισε 5 ημέρες πριν την επίθεση εργαζόταν σε εταιρεία με χημικά, χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι. Όταν επιχείρησα μέσω της εταιρείας να επικοινωνήσω μαζί του έλαβα μέιλ από την επιχείρηση ότι πλέον δεν εργάζεται εκεί», ανέφερε χαρακτηριστικά κατά τη διάρκεια της συνομιλίας του που είχε με την Αγγελική Νικολούλη. Ο Απόστολος Λύτρας υποστήριξε, επίσης, ότι ο οδηγός ραδιοταξί μπορεί να οδηγήσει στον εντοπισμό της δράστιδος.