5 Ιούνιος 2020, 23:34 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Ιούνιος 2020, 23:16

Υπόθεση Μαντλίν: Συνδέουν τον ύποπτο με τρίτη εξαφάνιση παιδιού

  • Υπόθεση Μαντλίν: Συνδέουν τον ύποπτο με τρίτη εξαφάνιση παιδιού
    Οι γονείς της Μαντλίν κρατούν μια επεξεργασμένη -από την αστυνομία- φωτογραφία της κόρης τους όπως θα ήταν το 2012 (φωτ.: EPA / Facundo Arrizabalaga)

Οι αστυνομικές Αρχές της Γερμανίας οι οποίες εξετάζουν –σύμφωνα με πληροφορίες των ΜΜΕ– πιθανή σχέση του φερόμενου ως δράστη στην υπόθεση της εξαφάνισης της Μαντλίν ΜακΚάν, με την εξαφάνιση της 5χρονης Γερμανίδας Ίνγκα, ερευνούν και τρίτη εξαφάνιση ανηλίκου, του 6χρονου Γερμανού Ρενέ Χάζεε, η οποία ενδεχομένως και αυτή σχετίζεται με τις προηγούμενες δύο. 

Όπως γράφει η Koelner Stadt-Anzeiger (έκδοση Σαββάτου) η αστυνομία ερευνά την σχέση του 43χρονου Γερμανού, φερόμενου ως δράστη της δολοφονίας της Μαντλίν, με την απαγωγή του Ρενέ επίσης σε ένα παραθαλάσσιο θέρετρο της Πορτογαλίας. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο εξάχρονος Ρενέ είχε εξαφανιστεί σε μια παραλία του Αλγκάρβε το 1996, όταν διέφυγε για λίγο της προσοχής της μητέρας του και του συντρόφου της. Η υπόθεση συνέβη έντεκα χρόνια πριν από την παγκοσμίως γνωστή εξαφάνιση της (τότε τρίχρονης) Μαντλίν στην πόλη Πράια ντα Λουζ, του Αλγκάρβε.

Ο Αντρέας Χάζεε, πατέρας του Ρενέ, είπε στην εφημερίδα της Κολωνίας ότι ελπίζει πως τώρα θα μπορέσει να μάθει τι απέγινε ο γιός του, αλλά δεν πιστεύει ότι ο Ρενέ είναι ακόμα ζωντανός.

  • Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ.