5 Ιούνιος 2020, 23:07 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Ιούνιος 2020, 22:55

Κορονοϊός: Αναβλήθηκε το Ξάνθη-Ατρόμητος

  • Κορονοϊός: Αναβλήθηκε το Ξάνθη-Ατρόμητος
    Στιγμιότυπο από αναμέτρηση της Ξάνθης με τον Ατρόμητο στο γήπεδο των Πηγαδίων (φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Λάσκαρης Τσούτσας)

Αναβλήθηκε το παιχνίδι Ξάνθη-Ατρόμητος στο γήπεδο των Πηγαδίων, που είχε επαναπρογραμματιστεί για την Κυριακή (7/6, 18:45). Όπως ανακοίνωσε η Super League, ο αγώνας αναβάλλεται για προληπτικούς λόγους και θα οριστεί εκ νέου από τη διοργανώτρια αρχή. Συστήθηκε η αναβολή του παιχνιδιού σε επικοινωνία του γενικού γραμματέα του υπουργείου Υγείας Παναγιώτη Πρεζεράκου με τον γενικό γραμματέα Αθλητισμού Γιώργο Μαυρωτά, συντονιστή Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής ΓΓΑ.

Σε συνέχεια αλληλογραφίας της Super League με τον Γ. Μαυρωτά, η σύσταση αναβολής από την Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας έχει να κάνει με το πρωταρχικό μέλημα όλων, που είναι η προστασία της δημόσιας υγείας και της υγείας των συντελεστών του αγώνα, δεδομένου ότι απαιτείται εύλογο χρονικό διάστημα για την ασφαλή εξαγωγή συμπερασμάτων από τα αποτελέσματα των δειγματοληπτικών ελέγχων που διενεργούνται στην περιφερειακή ενότητα Ξάνθης.

Να θυμίσουμε ότι το τελευταίο διάστημα σημειώθηκε αύξηση κρουσμάτων κορονοϊού στην ευρύτερη περιοχή της Ξάνθης, κάτι που είχε επισημάνει κι ο Ατρόμητος σε επιστολή που είχε στείλει προς τη Super League το μεσημέρι της Πέμπτης (4/6).