4 Ιούνιος 2020, 22:21 - Τελευταία Ενημέρωση: 4 Ιούνιος 2020, 22:13

Επίθεση με βιτριόλι: Τη φωνή της γυναίκας με τα μαύρα «έχουν» οι αστυνομικοί

  • Καταδρομική επίθεση αγνώστων στην Ερμού
    (Φωτ. αρχείου: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Παντελής Σαΐτας)

Η Αστυνομία φαίνεται πως έχει πλέον «κλειδώσει» τη γυναίκα που έριξε το βιτριόλι στην 34χρονη, πριν από περίπου δύο εβδομάδες στην Καλλιθέα. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση έχουν στα χέρια τους ηχητικά ντοκουμέντα στα οποία ακούγεται η φωνή της γυναίκας με τα μαύρα. Σε συνδυασμό μάλιστα και με τα βίντεο που φαίνεται πως έχουν στη διάθεσή τους, αναμένεται τις επόμενες ώρες να γίνει η ταυτοποίηση της γυναίκας που επιτέθηκε στην 34χρονη.

Η γυναίκα που έριξε το βιτριόλι ακούγεται στα ηχητικά ντοκουμέντα να καλεί ταξί, να δίνει οδηγίες πού να την περιμένει και για πόση ώρα, αλλά και ποιος θα είναι ο τελικός προορισμός όταν θα φύγει από το σημείο της επίθεσης.

Πρόκειται για ένα από τα λάθη που φέρεται να έκανε η δράστιδα, καθώς οι κλήσεις που έκανε εκείνη την ώρα μπορούσαν να φτάσουν στα χέρια των Αρχών. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, όλες οι κλήσεις έγιναν από τηλεφωνικό θάλαμο.

Οι Αρχές έχουν «χαρτογραφήσει» και τη διαδρομή προς και από το σημείο της επίθεσης στην Καλλιθέα. Γνωρίζουν τι φορά, πώς κινείται, πού περίμενε την 34χρονη. Η δράστιδα, για να μην προδοθεί, απέφυγε να χρησιμοποιήσει δικό της όχημα. Όπως φαίνεται, προσπάθησε να οργανώσει όχι μόνο την επίθεση αλλά και τις επόμενες κινήσεις της καθώς γνώριζε ότι η Αστυνομία θα την αναζητά.

Οι Αρχές συμπεραίνουν ότι η δράστιδα γνώριζε με ακρίβεια το εργασιακό ωράριο της 34χρονης. Όπως φαίνεται, είχε σημειώσει ότι κάμερες μέσα στην είσοδο της εταιρείας δεν υπήρχαν και ότι η 34χρονη χρησιμοποιούσε το ασανσέρ για να ανέβει στο γραφείο της. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι Αρχές βρίσκονται πλέον ένα βήμα πριν από τη σύλληψη της γυναίκας που έριξε το βιτριόλι. Τα επόμενα 24ωρα αναμένονται εξελίξεις στην υπόθεση.