4 Ιούνιος 2020, 15:17 - Τελευταία Ενημέρωση: 4 Ιούνιος 2020, 15:18

Η Ένωση Ποντίων Νίκαιας-Κορυδαλλού για την επαναλειτουργία της μετά την άρση των μέτρων

  • Η Ένωση Ποντίων Νίκαιας-Κορυδαλλού για την επαναλειτουργία της μετά την άρση των μέτρων
    (Φωτ.: Ένωση Ποντίων Νίκαιας-Κορυδαλλού)

Η κανονικότητα επιστρέφει στην Ένωση Ποντίων Νίκαιας-Κορυδαλλού μετά την αναγκαστική διακοπή των δραστηριοτήτων της λόγω της πανδημίας. Το χθεσινό άρθρο στο pontos-news.gr για την επαναλειτουργία της φαίνεται ότι μπέρδεψε λίγο τα μέλη της σχετικά με την «υποχρεωτική χρήση μάσκας και γαντιών».

Διευκρινίζουμε λοπόν, ότι σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ένωσης, στο χώρο θα υπάρχουν τα βασικά είδη προστασίας (μάσκες, γάντια, αντισηπτικό) ή όποιος επιθυμεί μπορεί να φέρει και τα δικά του μαζί του, αλλά δεν είναι υποχρεωτική η χρήση τους για να συμμετέχει κάποιος στις δραστηριότητες.

Λαμβάνονται, δηλαδή, τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής και προστασίας για τη μη εξάπλωση του κορονοϊού χωρίς ωστόσο να απαιτείται κάτι που δεν προβλέπει ο νόμος.

Τα τμήματα που θα λειτουργήσουν και πάλι στην Ένωση είναι της λαογραφίας και ποντιακής διαλέκτου που ξεκίνησε χθες, καθώς και των ποντιακών χορών, για χορευτές άνω των 11 ετών, με έναρξη την Παρασκευή 5 Ιουνίου, στις 20:00, και χοροδιδάσκαλο τον Όμηρο Παχατουρίδη.