2 Ιούνιος 2020, 17:04 - Τελευταία Ενημέρωση: 2 Ιούνιος 2020, 16:40

Νεκρός ο οδηγός του φορτηγού που έπεσε στη βιτρίνα καταστήματος στην Πειραιώς (βίντεο)

  • Νεκρός ο οδηγός του φορτηγού που έπεσε στη βιτρίνα καταστήματος στην Πειραιώς (βίντεο)
    (Πλάνο: YouTube)

Αδιευκρίνιστες παραμένουν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σήμερα το πρωί, φορτηγό έπεσε στη βιτρίνα καταστήματος στην οδό Πειραιώς, προκαλώντας σοβαρές υλικές ζημιές, όταν ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος.

Δυστυχώς ο άνθρωπος κατέληξε μετά από έμφραγμα του μυοκαρδίου ενώ κανείς άλλος δεν τραυματίστηκε.

Ο οδηγός του φορτηγού είχε τις αισθήσεις του όταν έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο στάθηκε αδύνατο να τον κρατήσουν στη ζωή.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο άτυχος άνδρας υπέστη έμφραγμα την ώρα που οδηγούσε και για αυτό έχασε τον έλεγχο του φορτηγού, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και έπεσε με ταχύτητα στη βιτρίνα του καστήματος.

Ο υπεύθυνος της εταιρείας Χρήστος Γιαννακίδης μιλώντας σε δημοσιογράφους εξήγησε πως «οι υπάλληλοι άκουσαν πολύ μεγάλο θόρυβο, βλέποντας το φορτηγό να μπαίνει από την αντίθετη κατεύθυνση του δρόμου προς την εταιρεία. Αμέσως σηκώθηκαν από τα γραφεία τους και έτρεξαν να γλιτώσουν. Συνεπώς από θαύμα δεν είχαμε κι άλλα θύματα. Δεν μπορώ να ξέρω εάν ο οδηγός είχε τις αισθήσεις του όταν χτύπησε την τζαμαρία της εταιρείας. Δεν πιστεύω ότι το φορτηγό κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα».