1 Ιούνιος 2020, 18:47 - Τελευταία Ενημέρωση: 1 Ιούνιος 2020, 19:17

Εκλεγμένη αντιπεριφερειάρχης εκτελεί «συμβόλαιο»;

  • Εκλεγμένη αντιπεριφερειάρχης εκτελεί «συμβόλαιο»;

Οι αντιπαραθέσεις παραγόντων του ποδοσφαίρου δεν είναι κάτι καινούργιο. Υπήρχαν στο παρελθόν, υπάρχουν και θα υπάρχουν. Οι αντιπαραθέσεις, υπό κανονικές συνθήκες, γίνονται στο γήπεδο και γύρω από το ποδόσφαιρο.

Στην Ελλάδα οι αντιπαραθέσεις έχουν πάρει άλλη μορφή, που θυμίζει κάθε τι άλλο, παρά αθλητισμό.

Είναι γνωστό ότι η ΑΕΚ, μια ομάδα στην κυριολεξία ταυτισμένη με την προσφυγιά, τον μικρασιατικό και τον ποντιακό ελληνισμό, είχε περιπέτειες, μέχρι να αναλάβει τα ηνία της ομάδας ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Επίσης είναι γνωστό ότι κάποιοι είχαν βολευτεί με την περιθωριοποίηση της ΑΕΚ, και έπαιζαν... μπάλα μόνοι τους. Και όταν η ΑΕΚ άρχισε να διεκδικεί αυτό που δικαιούται, άρχισε ο βρόμικος πόλεμος.

Έκαναν τα πάντα, κινητοποίησαν γη και ουρανό για να μην αποκτήσει ποτέ η ΑΕΚ γήπεδο, να μείνει για πάντα πρόσφυγας και να παίζει σε ξένα γήπεδα. Απέτυχαν. Η «Αγια-Σοφιά» είναι γεγονός, η ΑΕΚ σε λίγο θα είναι στο δικό της σπίτι. Έκαναν τα πάντα για να κρατήσουν στο περιθώριο την ΑΕΚ αγωνιστικά. Δεν το πέτυχαν, και η ΑΕΚ βρέθηκε και πάλι στην κορυφή.

Τώρα προσπαθούν, διά χειρός Αυγενάκη, να στήσουν τις διαδικασίες στις εκλογές της ΕΠΟ, για να ωφεληθούν οι ερυθρόλευκοι. Κι εδώ απέτυχαν, αφού FIFA-UEFA ζήτησαν να τηρηθούν όσα είχαν συμφωνηθεί στην περίφημη συνάντηση από όλους. Τότε είχε συμφωνήσει και ο ίδιος ο υφυπουργός, που ήταν παρών, μέχρι να αλλάξει άποψη και να λειτουργεί στην ουσία ως όργανο του Ολυμπιακού…

Και επειδή δεν πέτυχαν ούτε στον τομέα αυτόν, επιστράτευσαν τις εφεδρείες.

Με «εργαλείο» το μιντιακό σύστημα Μαρινάκη, προσπαθούν να χτυπήσουν επιχειρηματικά τον Δ. Μελισσανίδη, για να τον εκδικηθούν για τις αποτυχίες που είχαν μέχρι τώρα στους τομείς που προαναφέρθηκαν. Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι σ’ αυτήν την κατασκευασμένη ιστορία, σ’ αυτήν τη σκευωρία, συμμετέχει και η αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Σταυρούλα Αντωνάκου, χωρίς να σέβεται τον θεσμικό της ρόλο και ξεχνώντας ότι εκλέχτηκε στη θέση της και με ψήφους των Μικρασιατών και Ποντίων.

Η Στ. Αντωνάκου, που ήταν για μια πενταετία δημοτική σύμβουλος στον Πειραιά μαζί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, στην παράταξη του Γιάννη Μώραλη, συμμετέχει στον βρόμικο πόλεμο εναντίον του Δημήτρη Μελισσανίδη, δείχνοντας ασέβεια στους ψηφοφόρους της, που δεν την εξέλεξαν για να παίζει ρόλους σε επιχειρηματικά παιχνίδια, αλλά για να υπηρετεί όλους τους πολίτες.

Λάβαμε πολλά μηνύματα οργής και διαμαρτυρίας από Πόντιους και Μικρασιάτες φίλους της ιστοσελίδας μας για το ρόλο της κυρίας Αντωνάκου, που δεν τιμά τη θέση της και γίνεται απροκάλυπτα όργανο ιδιοτελών συμφερόντων. Αν ο άνθρωπος με τον οποίο εναγκαλίζεται δεν μπορεί να έχει το αποτέλεσμα που θέλει στις επικείμενες εκλογές της ΕΠΟ, δεν φταίνε οι εργαζόμενοι στις εταιρείες του Δ. Μελισσανίδη, ούτε οι ψηφοφόροι που την εξέλεξαν για να υπηρετεί το λαό και τους πολίτες και όχι άνομα επιχειρηματικά συμφέροντα.

Καλό και συνετό είναι εκλεγμένοι αντιπρόσωποι του λαού να μην γίνονται όργανα επιχειρηματικών συμφερόντων και να μη συμμετέχουν σε βρόμικα παιχνίδια.

Π.Ν.