28 Μάιος 2020, 10:11 - Τελευταία Ενημέρωση: 28 Μάιος 2020, 10:13

Ντέιβιντ Καϊτίδης, από την Ελληνική Αστυνομία στο Χόλιγουντ

  • Ντέιβιντ Καϊτίδης, από την Ελληνική Αστυνομία στο Χόλιγουντ
    (Φωτ.: imdb.com)

Ξεκίνησε καριέρα ως αστυνομικός στην Ελλάδα, και κατέληξε να γίνει ηθοποιός στις ΗΠΑ. Ο λόγος για τον Ντέιβιντ Καϊτίδη (David Kait).

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Έδεσσα. Στη συνέχεια μετακόμισε στην Αθήνα και μπήκε στην Ακαδημία της Αστυνομίας όπου φοίτησε για τέσσερα χρόνια. Εργάστηκε ως αστυνομικός για τρία χρόνια, όμως το όνειρό του ήταν άλλο. Να γίνει ηθοποιός. Έτσι, παράτησε τη σίγουρη, σταθερή δουλειά του στην Αστυνομία και ταξίδεψε στο Σαν Φρανσίσκο. Το Forbes σε αφιέρωμα που του είχε κάνει ανέφερε: «Θα είναι αυτός ο πρώτος Έλληνας αστυνομικός που θα γίνει ηθοποιός του Χόλιγουντ;».

Όπως είπε πρόσφατα σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Digital Journal», η επιλογή του αυτή ήταν «κάτι σουρεαλιστικό και ξεχωριστό. Απλώς ακολουθώ αυτό που αισθάνομαι ότι είναι σωστό εκείνη τη στιγμή».

Ο Κάιτ συναντήθηκε με ομογενείς από το Ελληνοαμερικανικό Φεστιβάλ του Λος Άντζελες, «όπου υπάρχει ενθουσιασμός για τα ελληνικά φιλμ και για τους νέους ανθρώπους που έρχονται να κάνουν κάτι διαφορετικό σε διεθνές επίπεδο. Είναι ωραίο να βλέπεις τη στήριξή τους όχι μόνο για τα φιλμ αλλά και για το θέατρο και για άλλες παραγωγές» πρόσθεσε.


(Φωτ.: imdb.com)

Κάνοντας αναφορά στους νέους ηθοποιούς είπε πως και αυτός είναι ένας από αυτούς. «Είμαι όμως ειδική περίπτωση. Ήθελα να είμαι πρωτοπόρος όταν προσπάθησα να κάνω κάτι που δεν είχε ξαναγίνει. Αν νιώθεις πως υπάρχει κάτι μέσα σου μην έχεις δεύτερες σκέψεις, κυνήγησέ το και βρες στην πορεία τον τρόπο. Μην ζεις μια ζωή που θα μετανιώσεις» δήλωσε στην Digital Journal.

  • Πηγή: ekirikas.com.