26 Μάιος 2020, 19:27 - Τελευταία Ενημέρωση: 26 Μάιος 2020, 19:05

Στο σκοτάδι οι έρευνες για την επίθεση με το βιτριόλι – Κατέθεσε η 34χρονη

  • Στο σκοτάδι οι έρευνες για την επίθεση με το βιτριόλι – Κατέθεσε η 34χρονη
    Η 34χρονη σε πλάνο κάμερας κλειστού κυκλώματος λίγο πριν από την επίθεση που δέχθηκε

«Η μαυροφορεμένη γυναίκα που μου έριξε το βιτριόλι ήταν αδύνατη και ψηλή. Με περίμενε φορώντας χειρουργική μάσκα στα σκαλιά δίπλα στο ασανσέρ την ώρα που περίμενα να ανέβω στο γραφείο. Δεν πάει το μυαλό μου ποια είναι αυτή που μου έκανε κακό, ούτε θυμάμαι να την έχω ξαναδεί κάπου». Αυτά τόνισε, μεταξύ άλλων, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ από αστυνομικές πηγές, η 34χρονη γυναίκα στην πρώτη κατάθεσή της νωρίς το απόγευμα της Τρίτης.

Η άτυχη γυναίκα, που δέχθηκε την επίθεση με βιτριόλι το πρωί της περασμένης Τετάρτης στην Καλλιθέα, είναι πλέον καλύτερα, γι’ αυτό αστυνομικοί την επισκέφθηκαν για να τους δώσει κατάθεση. Τις προηγούμενες φορές είχαν μαζί της μόνο ολιγόλεπτες συνομιλίες.

Τα όσα κατέθεσε η 34χρονη –η οποία περιέγραψε κυρίως τη στιγμή της επίθεσης– δεν πρόσθεσαν κάτι νέο στην υπόθεση, σύμφωνα με τις αστυνομικές πηγές, αλλά εκφράζεται η αισιοδοξία ότι μπορεί αργότερα, όταν θα έχει βελτιωθεί και άλλο η κατάστασή της, να θυμηθεί κάτι παραπάνω.

Παράλληλα, η Αστυνομία συνεχίζει να εξετάζει με μεγάλη προσοχή όλο το βιντεοληπτικό υλικό που έχει στη διάθεσή της, από κάμερες ασφαλείας όχι μόνο κοντά στο κτήριο που εργάζεται το θύμα, αλλά και από την ευρύτερη περιοχή.

  • Αναδημοσίευση από το ΑΠΕ-ΜΠΕ / Δημοσθένης Καλαμπάκας.