21 Μάιος 2020, 21:10 - Τελευταία Ενημέρωση: 21 Μάιος 2020, 21:17

Τι θα κάνατε εάν βρίσκατε 1.000.000 δολάρια στο δρόμο; (βίντεο)

  • Τι θα κάνατε εάν βρίσκατε 1.000.000 δολάρια στο δρόμο; (βίντεο)
    Οι επίμαχες σακούλες που έκρυβαν το θησαυρό (φωτ.: wtvr.com)

Δύο ταχυδρομικούς σάκους που περιείχαν 1.000.000 δολάρια βρήκε, το σαββατοκύριακο, μια οικογένεια στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ. Και τι έκαναν; Τους παρέδωσαν στην αστυνομία!  Η οικογένεια Σαντς πήγαινε βόλτα με το αυτοκίνητο όταν προπορευόμενο όχημα έκανε ελιγμό για να αποφύγει κάποιο αντικείμενο. Αντί να κάνουν το ίδιο, σταμάτησαν να μαζέψουν τις σακούλες με στόχο να τις πετάξουν στα σκουπίδια. Όταν έφτασαν στον προορισμό τους άνοιξαν τις σακούλες από περιέργεια για να δουν τι περιείχαν. Την έκπληξη και τα γέλια ακολούθησε η άμεση απόφαση να παραδοθούν άμεσα τα χρήματα. Πράγματι, σύμφωνα με το τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο WTVR, η οικογένεια παρέδωσε τους σάκους στο γραφείο του σερίφη της κομητείας Καρολάιν, βόρεια της πρωτεύουσας της Βιρτζίνια, του Ρίτσμοντ.

«Μια θαυμάσια χειρονομία. Είμαστε υπερήφανοι, εκπροσωπούν επάξια την κομητεία επιδεικνύοντας τέτοια τιμιότητα», είπε ο αστυνομικός Σκοτ Μόζερ.

Η Έμιλι Σαντς είπε στο WTVR ότι το να παραδώσει τους σάκους στην αστυνομία ήταν «το καλύτερο που είχε να κάνει», καθώς «δεν μας ανήκαν».

Η αστυνομία δεν έχει ξεκαθαρίσει πώς βρέθηκαν οι σάκοι στη μέση του δρόμου, όμως πιστεύει ότι προορίζονταν για κάποια τράπεζα.