20 Μάιος 2020, 20:33 - Τελευταία Ενημέρωση: 20 Μάιος 2020, 20:23

«Το κόκκινο ποτάμι» επιστρέφει με νέο επεισόδιο την Κυριακή (τρέιλερ)

  • «Το κόκκινο ποτάμι» επιστρέφει με νέο επεισόδιο την Κυριακή (τρέιλερ)
    (Φωτ.: OPEN)

Μετά από μια μεγάλη διακοπή λόγω του κορονοϊού, η δραματική σειρά «Το κόκκινο ποτάμι» επιστρέφει στη μικρή οθόνη την Κυριακή 24 Μαΐου, και ενώ το φινάλε, όπως είπε πρόσφατα σε συνέντευξή του ο Μανούσος Μανουσάκης, παραμένει ανοιχτό.

Η ανιδιοτελής αγάπη, η καλοστημένη παγίδα και τα ανομολόγητα μυστικά συνθέτουν το σκηνικό στο νέο επεισόδιο.

Με την υπόθεση της σειράς να βρίσκεται πλέον σε κομβικό σημείο, οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές και οι ήρωες έρχονται αντιμέτωποι με γεγονότα και καταστάσεις που δοκιμάζουν τις ανθρώπινες αντοχές. Έχουμε αφήσει την ιστορία εκεί που η Ιφιγένεια παντρεύεται τον Αλή, πιστεύοντας λανθασμένα πως ο Μίλτος είναι νεκρός. Στο μεταξύ, οι κάτοικοι της Αμισού έχουν επιστρέψει στις εστίες τους, που πλέον είναι υπό ρωσική κατοχή.

Στο νέο επεισόδιο, το 24ο, η Ιφιγένεια αποφασίζει να γυρίσει σελίδα της ζωή της ως γυναίκα του Αλή. Οι Τούρκοι αρνούνται να επιστρέψουν τα χωράφια της οικογένειας Παυλίδη, ενώ η Βασιλική εξομολογείται στην Ευγενία ότι είναι έγκυος, αλλά δεν είναι σίγουρη αν το παιδί είναι του Θέμη ή του Μουσταφά που τη βίασε. Αποφασισμένη ότι θέλει να διακόψει την εγκυμοσύνη πίνει ένα βοτάνι, όμως την τελευταία στιγμή η Ευγενία καταφέρνει να της αλλάξει γνώμη. Η αποκάλυψη της εγκυμοσύνης στον Θέμη τον ταράζει τόσο ώστε να φύγει από το σπίτι.

Στο μεταξύ, η Σοφία και Αρίν εξακολουθούν να αναζητούν τις κόρες τους· η Φατμά προτείνει να μείνουν μαζί της και να δουλέψουν, μιας και ο Εμίρ ίσως μπορέσει να βρει πληροφορίες.