12 Μάιος 2020, 17:29 - Τελευταία Ενημέρωση: 12 Μάιος 2020, 17:08

Καρτέρι για προσωπικές διαφορές σε δύο άτομα στο Κορωπί

  • Καρτέρι για προσωπικές διαφορές σε δύο άτομα στο Κορωπί
    (Φωτ. αρχείου)

Έναν Έλληνα και έναν Ινδό επιχείρησαν να εκτελέσουν από απόσταση αναπνοής τέσσερις άνδρες στο Κορωπί. Αιτία οι προσωπικές διαφορές, σύμφωνα με άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ και της Ασφάλειας Κορωπίου που συνέλαβαν τους δράστες.

Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, στη συμβολή των οδών Αιγέα και Γαλήνης, στην πόλη.

Οι τέσσερις δράστες που επέβαιναν σε αυτοκίνητο ζήτησαν, κάνοντας νόημα με το χέρι στα δυο άτομα που επέβαιναν σε άλλο όχημα, να σταματήσουν, όπως μεταδίδει το lawandorder.gr. Το δεύτερο όχημα με τα παραλίγο θύματα σταμάτησε και τότε ένας από τους τέσσερις δράστες, ηλικίας 28 ετών, τους σημάδεψε με το όπλο του και τους είπε «κάτσε τώρα και θα δεις». Ο οδηγός του οχήματος με τα δύο άτομα ήταν άμεση. Ανέπτυξε ταχύτητα και απομακρύνθηκε. Οι δράστες άνοιξαν πυρ εναντίον τους με δυο όπλα, ένα 9αρι και ένα άγνωστου διαμετρήματος.

Άμεσα ενημερώθηκαν στελέχη της ομάδας ΔΙΑΣ που μετέβησαν σ την οδό και μετά από υποδείξεις των θυμάτων οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψή τους. Ακολούθησαν έρευνες στις οικίες των συλληφθέντων σε Κορωπί και Μαρκόπουλο, χωρίς να εντοπιστούν τα όπλα. Οι κάλυκες που εντοπίστηκαν στο σημείο θα αποσταλούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχουν χρησιμοποιηθεί σε άλλη αξιόποινη πράξη.