7 Μάιος 2020, 12:20 - Τελευταία Ενημέρωση: 7 Μάιος 2020, 12:22

Αποκλειστικά πλάνα στον ΟΠΑΠ: Η πρώτη προπόνηση του Παναθηναϊκού (βίντεο)

  • Αποκλειστικά πλάνα στον ΟΠΑΠ: Η πρώτη προπόνηση του Παναθηναϊκού (βίντεο)
    Ο Σωκράτης Διούδης φοράει τη μάσκα – Στην είσοδο του προπονητικού κέντρου μάσκες, γάντια και αντισηπτικά για όλους

Επιστροφή στις προπονήσεις μετά από 55 ημέρες για τον Παναθηναϊκό. Η πρώτη προπόνηση της ομάδας μετά την καραντίνα δεν είχε καμία σχέση με αυτές της προ κορονοϊού εποχής. Η κάμερα του ΟΠΑΠ βρέθηκε στην προπόνηση του Παναθηναϊκού στο προπονητικό κέντρο «Γ. Καλαφάτης» και μεταφέρει πλάνα από το πρώτο ραντεβού των παικτών στο γήπεδο.

Μάσκες, γάντια και αντισηπτικά περίμεναν τους παίκτες και το υπόλοιπο τιμ της ομάδας στην είσοδο.

Οι αγκαλιές και οι χειραψίες ανήκουν στο παρελθόν. Πλέον οι χαιρετισμοί γίνονται με τους αγκώνες. Δεν λείπουν βέβαια τα αστεία μεταξύ των παικτών, αλλά και οι ιστορίες για το πώς πέρασαν στη διάρκεια της καραντίνας. Όλα αυτά όμως, κρατώντας την απόσταση ασφαλείας.

Η προπόνηση έγινε ανά γκρουπ. Ο Γιώργος Δώνης και το τεχνικό επιτελείο χώρισαν τους παίκτες σε τέσσερα γκρουπ. Στο μικρότερο πήραν μέρος πέντε τερματοφύλακες και στο μεγαλύτερο οκτώ παίκτες. Εκτός προπόνησης έμειναν τέσσερις ξένοι παίκτες του Παναθηναϊκού, οι Σένκεφελντ, Νούνες, Μπεκ, Νάγκι, οι οποίοι μετά την επιστροφή τους από το εξωτερικό έχουν μπει σε υποχρεωτική καραντίνα δεκατεσσάρων ημερών.


Αποκλειστικά πλάνα του ΟΠΑΠ από την πρώτη προπόνηση του Παναθηναϊκού μετά την καραντίνα

Το πρόγραμμα της προπόνησης, μετά από τόσο μεγάλο διάστημα απουσίας, ήταν χαλαρό. Ξεκίνημα με προθέρμανση για 20΄ και στη συνέχεια ασκήσεις φυσικής κατάστασης και με την μπάλα για περίπου 40΄. Και όλα αυτά με αποστάσεις τουλάχιστον 2 μέτρων μεταξύ των παικτών.

Μετά το τέλος της προπόνησης οι παίκτες αποχώρησαν κατευθείαν, χωρίς να κάνουν χρήση των αποδυτηρίων και του φυσικοθεραπευτηρίου, τα οποία δεν χρησιμοποίησαν και κατά την είσοδό τους στο προπονητικό κέντρο.