3 Μάιος 2020, 23:24 - Τελευταία Ενημέρωση: 4 Μάιος 2020, 01:33

Επιστροφή στα γυρίσματα για το «Κόκκινο ποτάμι» – Ανοιχτό το φινάλε, λέει ο Μανουσάκης

  • Επιστροφή στα γυρίσματα για το «Κόκκινο ποτάμι» – Ανοιχτό το φινάλε, λέει ο Μανουσάκης
    (Φωτ.: Open)

Πιθανότατα στα τέλη Μαΐου θα αρχίσουν και πάλι τα γυρίσματα της σειράς «Κόκκινο ποτάμι», τα οποία διακόπηκαν στα μέσα Μαρτίου λόγω των μέτρων προστασίας απέναντι στον κορονοϊό. Το πολυπληθές καστ αλλά και οι σεναριακές ανάγκες κάνουν πολύ δύσκολη την… εξίσωση για τον σκηνοθέτη Μανούσο Μανουσάκη, καθώς εκ των πραγμάτων θα είναι ανέφικτο να τηρηθούν οι αποστάσεις ασφαλείας. Ως εκ τούτου, η όποια απόφαση θα είναι πολύ καλά υπολογισμένη.

Σύμφωνα, πάντως, με το ρεπορτάζ του iefimerida, ο δημιουργός της σειράς δεν επιθυμεί να θέσει κανέναν σε κίνδυνο, αλλά από την άλλη δεν θέλει να κάνει και εκπτώσεις στο αποτέλεσμα.

Τον Μάρτιο συμπληρώθηκε ένας χρόνος γυρισμάτων, και όπως δήλωσε πρόσφατα ο Μανούσος Μανουσάκης στο 7 Μέρες TV, απομένουν ακόμα 20 ημέρες. Επίσης, απέκλεισε το ενδεχόμενο να υπάρξει ακόμα μία σεζόν για το «Κόκκινο ποτάμι», καθώς, όπως είπε, ολοκληρώνεται η ιστορία που αφηγείται. «Δεν είναι μια σειρά που μπορείς να εφεύρεις άλλα γεγονότα και να το επεκτείνεις», εξήγησε.

Απαντώντας σε ερώτηση για το ποιο θα είναι το φινάλε, δήλωσε: «Πώς να σας πω, αφού ακόμα ούτε εμείς δεν ξέρουμε το φινάλε; Είναι όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά. Βλέπουμε και τις διαθέσεις μας, την ψυχολογία μας και κινούμαστε αναλόγως. Θα δοθεί το φινάλε που θα πρέπει, για να εξυπηρετήσουμε το σκοπό που θέλουμε, λέγοντας αυτήν την ιστορία, και να δείξουμε το μέγεθος των τραγικών γεγονότων. Οπότε, το φινάλε το κρίνουμε σε σχέση με την κοινωνία της εποχής και όχι σε σχέση με το δικό μας γούστο. Όλα τα φινάλε παίζουν, γιατί τα πάντα έχουν συμβεί. Άνθρωποι έχουν σωθεί, κάποιοι σκοτώθηκαν, κάποιοι τραυματίστηκαν, είναι ατέλειωτες οι πιθανότητες της ζωής».