6 Μάιος 2014, 19:35 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 19:17

Ο Προέδρος του Παμποντιακού Συλλόγου «η Αργώ» Χριστόφορος Σοφιανίδης, για τα γεγονότα στην Ουκρανία

  • Ο Προέδρος του Παμποντιακού Συλλόγου «η Αργώ» Χριστόφορος Σοφιανίδης, για τα γεγονότα στην Ουκρανία

Παρέμβαση του Προέδρου του Παμποντιακού Συλλόγου «η Αργώ» κ. Χριστόφορου Σοφιανίδη για τα γεγονότα στην Ουκρανία και την ανυπαρξία του Ελλαδικού Υπουργείου Εξωτερικών.

Στον ραδιοσταθμό Real και στην εκπομπή των Παυλόπουλου- Νιφλή μίλησε ο Χριστόφορος Σοφιανίδης, επίτιμος πρόεδρος του Παμποντιακού Συλλόγου «η Αργώ»  και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Δημήτρη Κάρναβου "Η Καλλιθέα Αλλάζει".

Το θέμα ήταν τα όσα τραγικά συμβαίνουν στην Ουκρανία. Ο Χριστόφορος Σοφιανίδης εξέφρασε την έντονη ανησυχία του, καθώς ειδικά στις νοτιοανατολικές περιοχές της Ουκρανίας υπάρχει μεγάλος ελληνικός πληθυσμός.

"Ανησυχούμε για την ελλαδική διπλωματία που δεν έχει κάνει τις απαραίτητες ενέργειες. Η Ελλάδα ως προεδρεύουσα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έπρεπε να καταγγείλει τα έκτροπα και τα εγκλήματα, για να προλάβει τα χειρότερα. Το ελληνικό ΥΠΕΞ αντί να αναλάβει δράση, κάθεται και περιμένει, δεν ξέρουμε τι. Έτρεξε όμως να σφίξει τα χέρια των ανθρώπων που ένοπλα ανέτρεψαν την κυβέρνηση της Ουκρανίας" τόνισε χαρακτηριστικά ο Σοφιανίδης.

Πηγή: notiosxtypos.gr