29 Απρίλιος 2020, 20:57 - Τελευταία Ενημέρωση: 29 Απρίλιος 2020, 20:21

Μεγάλη η ανταπόκριση στην αιμοδοσία του Απόλλωνα και του Δήμου Καλαμαριάς

  • Μεγάλη η ανταπόκριση στην αιμοδοσία του Απόλλωνα και του Δήμου Καλαμαριάς
    Εικόνα από την εθελοντική αιμοδισία στο ΔΑΚ Καλαμαριάς (φωτ.: mgskapollon.gr)

Εθελοντική αιμοδοσία, με εντυπωσιακή συμμετοχή πολιτών, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο ΔΑΚ Καλαμαριάς. Ο Μορφωτικός Γυμναστικός Σύλλογος Απόλλων Καλαμαριάς και ο Δήμος Καλαμαριάς προχώρησαν σε μια κίνηση αλληλεγγύης, σε αυτήν τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας. Η εθελοντική αιμοδοσία έγινε με τη συνδρομή του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «Άγιος Παύλος και ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή του ο ΜΓΣ Απόλλων Καλαμαριάς.

Πολίτες, εκπρόσωποι διαφόρων ποντιακών συλλόγων και τοπικών φορέων, ο Σύλλογος Εργαζομένων του Δήμου Καλαμαριάς, καθώς και στελέχη του Απόλλωνα Καλαμαριάς και Παλαίμαχοι του Συλλόγου, «αγκάλιασαν» όλοι μαζί και στήριξαν αυτήν τη σημαντική πρωτοβουλία, που είχε ως σκοπό την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο. Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό από τον δήμαρχο της πόλης Γιάννη Δαρδαμανέλη αλλά και τον πρόεδρο του Απόλλωνα Φώτη Μπαλτίδη, λόγω του τεράστιου ενδιαφέροντος του κόσμου, θα προγραμματιστεί κι άλλη αιμοδοσία μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα. 


Ο Γ. Δαρδαμανέλης (Δ) με τον Φ. Μπαλτίδη στην αιμοδοσία, φορώντας τις προστατευτικές μάσκες (φωτ.: mgskapollon.gr)

Στις δηλώσεις του, ο Γ. Δαρδαμανέλης χαρακτήρισε συγκινητική την παρουσία των δημοτών. «Oι Καλαμαριώτες έδειξαν με έμπρακτο τρόπο την ευαισθησία τους και τη διάθεσή τους να βοηθήσουν τον συνάνθρωπό τους, τον διπλανό τους», τόνισε μιλώντας στο mgskapollon.gr. Παράλληλα, ευχαρίστησε το νοσοκομείο του «Αγίου Παύλου» και το προσωπικό που εργάστηκε στο γήπεδο για την αιμοδοσία, ενώ εξήρε τη συνεργασία του Απόλλωνα με τον Σύλλογο των Εργαζομένων.

«Η συμμετοχή του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη. Αυτό συνέβη για πρώτη φορά και ευχαριστούμε. Όπως είπε και ο δήμαρχος, θα κάνουμε σίγουρα κι άλλη αιμοδοσία και αυτό που φαίνεται είναι ότι ο λαός στα δύσκολα συσπειρώνεται», δήλωσε, ο πρόεδρος του ΜΓΣ Απόλλων Καλαμαριάς Φώτης Μπαλτίδης.


(Φωτ.: mgskapollon.gr)

Εκδηλωσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ29
ΑΠΡΙΛΙΟΣ
2020