25 Απρίλιος 2020, 18:51 - Τελευταία Ενημέρωση: 25 Απρίλιος 2020, 18:46

Οι Αντετοκούνμπο δεν ξεχνούν τη γειτονιά τους στα Σεπόλια – Δώρισαν 10.000 μάσκες

  • Οι Αντετοκούνμπο δεν ξεχνούν τη γειτονιά τους στα Σεπόλια – Δώρισαν 10.000 μάσκες
    Άννα Ροφοφύλλου και Γιούρκας Σεϊταρίδης παραδίδουν μέρος από τη δωρεά των αδερφών Αντετοκούνμπο (φωτ.: facebook / ΟΠΑΝΔΑ)

Η οικογένεια Αντετοκούνμπο, θέλοντας να συμβάλει ουσιαστικά στην προστασία από την νόσο Covid-19, δώρισε στον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) 10.000 μάσκες για τους εργαζόμενους και τη γειτονιά των Σεπολίων, στην 4η Δημοτική Κοινότητα απ’ όπου ξεκίνησαν την αθλητική τους καριέρα.

Η πρόεδρος του ΟΠΑΝΔΑ Άννα Ροκοφύλλου και ο αντιπρόεδρος Γιούρκας Σεϊταρίδης βρέθηκαν στο ανοικτό γήπεδο Σεπολίων και παρέδωσαν μάσκες στον πρόεδρο της 4ης Δημοτικής Κοινότητας Γιώργο Ρωμανέα, αλλά και στον πρόεδρο του ΑΟ Τρίτωνα (την ομάδα στην οποία τα αδέλφια έπαιξαν μπάσκετ σε πολύ νεαρή ηλικία) Νίκο Παπακώστα. Αμέσως μετά μετέβησαν στο δημοτικό ιατρείο της περιοχής, όπου παρέδωσαν κι εκεί αριθμό μασκών στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

«Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι η οικογένεια Αντετοκούνμπο αποδεικνύει τον ανθρωπισμό της και την ευαισθησία της σ’ αυτή τη δύσκολη στιγμή που όλοι περνάμε και δεν ξεχνάνε το πώς τους υποδέχτηκε η Αθήνα. Ευχαριστούμε από καρδιάς όλη την οικογένεια για τη γενναιόδωρη προσφορά τους.» τόνισε η πρόεδρος του ΟΠΑΝΔΑ.

Θυμίζουμε ότι πριν από λίγο καιρό, τα αδέρφια Αντετοκούνμπο είχαν δωρίσει ανάλογο υγειονομικό υλικό και στον Δήμο Ζωγράφου, καθώς στην ομάδα του Φιλαθλητικού έκαναν τα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα στο μπάσκετ.