22 Απρίλιος 2020, 13:40 - Τελευταία Ενημέρωση: 22 Απρίλιος 2020, 13:22

Τελευταίο αντίο στον Γιώργο Ουσταμπασίδη στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας

  • Τελευταίο αντίο στον Γιώργο Ουσταμπασίδη στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας
    (Φωτ.: ΠΟΕ)

Σε κλειστό οικογενειακό κύκλο λόγω των αυξημένων μέτρων για τον κορονοϊό έγινε σήμερα στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας η κηδεία του Γιώργου Ουσταμπασίδη, ο οποίος ήταν απόστρατος και για σειρά ετών πρόεδρος στο Σύλλογο Ποντίων Αλεξάνδρειας και Περιχώρων.

Ο Γιώργος Ουσταμπασίδης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 68 ετών.

«Ένας εξαίρετος και δραστήριος συμπατριώτης μας, με μεγάλη προσφορά στον ποντιακό χώρο και στα πολιτιστικά δρώμενα. Τίμησε την ποντιακή καταγωγή του και στήριξε την ίδρυση της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος. Διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Ποντιακών Σωματείων Κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΠΟΕ, η οποία εκφράζει τα συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Σε ένδειξη πένθους οι σημαίες του μνημείου στη Στέγη Ποντίων κυματίζουν μεσίστιες, ενώ ο Σύλλογος Ποντίων Αλεξάνδρειας και Περιχώρων σε ανακοίνωσή του επισημαίνει ότι επί των ημερών του έγιναν η ανακαίνιση του κτηρίου του σωματείου, αλλά και τα εγκαίνια του μνημείου που είναι αφιερωμένο στη Γενοκτονία των Ποντίων, παρουσία του τότε Προέδρου της Δημοκρατίας Κωστή Στεφανόπουλου.