21 Απρίλιος 2020, 22:24 - Τελευταία Ενημέρωση: 21 Απρίλιος 2020, 22:14

Η Ζωή Τηγανούρια στο «We Are 1 World» – Γνωστοί καλλιτέχνες στη μάχη κατά του κορονοϊού (βίντεο)

  • Η Ζωή Τηγανούρια στο «We Are 1 World» – Γνωστοί καλλιτέχνες στη μάχη κατά του κορονοϊού (βίντεο)
    Η Ζωή Τηγανούρια (φωτ.: zoe-music.net)

Η μουσικοσυνθέτης και βιτρουόζος του ακορντεόν Ζωή Τηγανούρια συμμετέχει μαζί με άλλους διεθνείς καλλιτέχνες στο «We Are 1 World». Πρόκειται για μία αξιέπαινη συλλογική προσπάθεια που ξεκίνησαν οι διάσημοι Καναδοί τραγουδοποιοί Jason McCoy και Jim Payetta, με σκοπό καλλιτέχνες από όλη την υφήλιο να ενώσουν τις μουσικές τους δυνάμεις για την καταπολέμηση της πανδημίας του νέου κορονοϊού SARS-CoV-2 μέσω του Ερυθρού Σταυρού.

Έτσι δημιούργησαν το τραγούδι «We Are One» σε συνεργασία με τους γνωστούς παραγωγούς Russell Broom και Sean Smith (Stingray Pictures), συνθέτοντας ξεχωριστά βίντεο που έφτιαξαν ο κάθε καλλιτέχνης από το σπίτι του. Όλα μαζί ενώθηκαν σε ένα ενιαίο vibeο clip το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω:

Οι δημιουργοί του τραγουδιού καλούν όλους τους καλλιτέχνες, γνωστούς και μη, να συμμετάσχουν είτε δημιουργώντας την δική τους version κατεβάζοντας (download) το διαθέσιμο υλικό από το σάιτ του We Are 1 World είτε φτιάχνοντας μία version εκ νέου!

Επίσης, επισημαίνουν ότι ακόμη κι εάν δεν είστε καλλιτέχνης, μπορείτε να συμβάλλετε στον σκοπό, βοηθώντας τους ανθρώπους του Ερυθρού Σταυρού, που μάχονται στην πρώτη γραμμή κατά του ιού, διαδίδοντας το τραγούδι σε φίλους και γνωστούς μέσω των social media (Instagram: @weare1world.song, Facebook: https://www.facebook.com/pg/Weare1world-101297794869944/posts/?ref=page_internal, Hashtag: #weare1worldsong).

Εκτός από τη Ζωή Τηγανούρια, στην πρωτότυπη version συμμετέχουν διεθνείς καλλιτέχνες, ανάμεσα στους οποίους είναι και ο Pavlo Simtikidis με καταγωγή από Καστοριά.