3 Μάιος 2014, 15:40 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 19:17

Το DNA του Χριστόδουλου Ξηρού στο βιβλίο - βόμβα στο τμήμα Ιτέας

  • Το DNA του Χριστόδουλου Ξηρού στο βιβλίο - βόμβα στο τμήμα Ιτέας

Το DNA του Χριστόδουλου Ξηρού βρέθηκε στη βόμβα στο Αστυνομικό Τμήμα Ιτέας.

Σημειώνεται ότι η «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς/ FAI IRF» ανέλαβε την ευθύνη για την αποστολή παγιδευμένου με εκρηκτικά φακέλου στο αστυνομικό τμήμα Ιτέας που εξουδετερώθηκε από πυροτεχνουργούς του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, με προκήρυξη η οποία αναρτήθηκε σε ιστότοπους του διαδικτύου (kontra, info και omnia tv).

Ο συντάκτης της προκήρυξης αναφέρει ότι η αποστολή του παγιδευμένου φακέλου πραγματοποιήθηκε με αφορμή τον θάνατο του Αλβανού κρατουμένου Ιλία Καρέλι, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή μετά από βασανισμό του στις φυλακές Νιγρίτας Σερρών, όπου μετήχθη ύστερα απο τη δολοφονία του σωφρονιστικού υπαλλήλου Γιώργου Τσιρώνη, στις φυλακές Μαλανδρίνου Φωκίδας.

Στην αντιτρομοκρατική είναι πλέον βέβαιοι ότι υπάρχει συνεργασία Ξηρού με Πυρήνες.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Ανακοινώνεται ότι, στον ισχυρό εκρηκτικό μηχανισμό, που ταχυδρομήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Ιτέας στη Φωκίδα, ανιχνεύτηκε γενετικός τύπος άνδρα, ο οποίος ταυτίζεται με τον ίδιο γενετικό τύπο άνδρα, που ανιχνεύτηκε σε αντικείμενα τα οποία βρέθηκαν - κατασχέθηκαν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που χρησιμοποίησε για τη μεταφορά - διαφυγή του, από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα, την 05-01-2014, ο καταζητούμενος τρομοκράτης Χριστόδουλος Ξηρός.

Πηγή: news.gr