10 Απρίλιος 2020, 17:06 - Τελευταία Ενημέρωση: 10 Απρίλιος 2020, 17:06

Η Εύξεινος Λέσχη Κέρκυρας ξεκινά διαδικτυακά μαθήματα ιστορίας, χορού και διαλέκτου

  • Η Εύξεινος Λέσχη Κέρκυρας ξεκινά διαδικτυακά μαθήματα ιστορίας, χορού και διαλέκτου
    (Φωτ.: Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Κέρκυρας)

Η πανδημία του κορονοϊού έφερε νέες προκλήσεις στην εκπαίδευση και στην ψυχαγωγία, εισάγοντας στη ζωή όλων τη χρήση του διαδικτύου με μαθήματα και δραστηριότητες εξ αποστάσεως. Μετά την Εύξεινο Λέσχη Βέροιας που ανακοίνωσε την έναρξη διαδικτυακών μαθημάτων ποντιακής διαλέκτου, τώρα και η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Κέρκυρας ξεκινά διαδικτυακά μαθήματα ιστορίας, χορού και διαλέκτου.

Το τμήμα θα διδάσκει ο χοροδιδάσκαλος Γιώργος Ιακωβίδης, ωστόσο ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί η ημέρα και οι ώρες διεξαγωγής των μαθημάτων.

«Τα μαθήματα αυτά αφορούν μόνο τα μέλη του σωματείου μας, δηλαδή τους χορευτές μου. Εγώ δεν είμαι καθηγητής αλλά νοσηλευτής ψυχικής υγείας και δάσκαλος ποντιακών χορών. Αυτή η ιδέα μου ήρθε περισσότερο ως μέσο ψυχαγωγίας για τις ημέρες που είμαστε κλεισμένοι μέσα στο σπίτι μας, και φυσικά για να μην χάνουμε την επαφή μεταξύ μας» δήλωσε στο pontos-news.gr ο Γιώργος Ιακωβίδης.

«Ακόμη κι αυτές τις δύσκολες μέρες που βιώνουμε όλοι, ο δάσκαλός μας καταφέρνει και βρίσκεται δίπλα μας ακολουθώντας αυτό που επιτάσσει η εποχή με μαθήματα διαδικτυακά. Πολύ περήφανη η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Κέρκυρας για τον δικό της άνθρωπο, δεν θα μπορούσε παρά να του δείξει την ευγνωμοσύνη της λέγοντάς του: Σ' ευχαριστούμε δάσκαλέ μας. Σ' ευχαριστούμε Γιωρίκα μας» τονίζεται στην ανακοίνωση του σωματείου.

  • Τα μέλη που επιθυμούν να ενταχθούν στα online μαθήματα αρκεί να επισκεφτούν τη σελίδα της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων Κέρκυρας στο facebook και να ακολουθήσουν τα απαραίτητα βήματα ώστε να εγγραφούν.