9 Απρίλιος 2020, 17:51 - Τελευταία Ενημέρωση: 9 Απρίλιος 2020, 17:25

Κραυγή αγωνίας της Σοφίας Αλεξανιάν από το «Κόκκινο Ποτάμι» για την κατάστασή της

  • Κραυγή αγωνίας της Σοφίας Αλεξανιάν από το «Κόκκινο Ποτάμι» για την κατάστασή της
    H Σοφία Αλεξανιάν στο «Κόκκινο ποτάμι»

Σε δυσμενή οικονομική κατάσταση βρίσκεται η ηθοποιός Σοφία Αλεξανιάν, λόγω της κρίσης του κορονοϊού. Φέτος συμμετείχε στις σειρές «Το κόκκινο ποτάμι» και «Έλα στη θέση μου», και σήμερα βρίσκεται σε απόγνωση καθώς η σύμβασή της δεν της επιτρέπει να διεκδικήσει το επίδομα των 800€, όπως επίσης δεν μπορεί να μπει στο ταμείο ανεργίας.

Μάλιστα, έχει στείλει και επιστολή στην κυβέρνηση ζητώντας να μεριμνήσει ώστε να δοθεί λύση στο πρόβλημά της, το οποίο αντιμετωπίζουν και άλλοι ηθοποιοί.

«Θέλω να κοπάσει όλο αυτό το θέμα. Αυτή την περίοδο συστρατευόμαστε πολλοί ηθοποιοί που αντιμετωπίζουν το ίδιο ακριβώς πρόβλημα, χωρίς να εμπλεκόμαστε πουθενά, ώστε να δούμε τι θα κάνουμε και να μας δοθεί το επίδομα για να μπορέσουμε να ζήσουμε και εμείς και οικογένειές μας» δήλωσε στο pontos-news.gr η Σοφία Αλεξανιάν.

«Πριν γράψω την επιστολή, είχα κάνει ένα βίντεο - κατάθεση ψυχής όπου δείχνω σε τι οικονομική κατάσταση βρίσκομαι, που είναι άθλια. Ενημερωμένη από άλλους φίλους μου και συναδέλφους ηθοποιούς κατάλαβα ότι ορισμένοι άνθρωποι δεν μπορούν να ενταχθούν στην "Εργάνη" γιατί δεν τους το επιτρέπουν οι συμβάσεις τους διότι ήταν μιας άλλης κατηγορίας συμβάσεις, ακόμα και αυτοί που δούλευαν. Δούλεψα σε δύο σίριαλ τελευταία, στο "Κόκκινο ποτάμι" και στο "Έλα στη θέση μου". Στο "Κόκκινο ποτάμι" τα γυρίσματά μου τελείωσαν τον Φλεβάρη, οπότε βάσει νόμου η εταιρεία αυτή δεν μπορεί να με καλύψει και να με εντάξει γιατί δεν έχω συνεργαστεί μαζί τους τον Μάρτιο, παρόλο που εκκρεμούν κάποια γυρίσματα, αλλά δεν ξέρω αν θα γίνουν» είχε δηλώσει η ηθοποιός στην εκπομπή «Μαζί σου» με την Τατιάνα Στεφανίδου.


(Βίντεο: Zappit show)

«Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζουν πολλοί φίλοι μου αλλά και μεγάλοι ηθοποιοί, και πρέπει να βρούμε άμεσα λύση» καταλήγει η Σοφία Αλεξανιάν στο pontos-news.gr.