9 Απρίλιος 2020, 19:33 - Τελευταία Ενημέρωση: 9 Απρίλιος 2020, 19:07

Ποντιακές οργανώσεις στηρίζουν ομογενείς που έχασαν τη δουλειά τους λόγω κορονοϊού

  • Ποντιακές οργανώσεις στηρίζουν ομογενείς που έχασαν τη δουλειά τους λόγω κορονοϊού
    Μέλη της Μέριμνας Ποντίων Κυριών Ωκεανίας (φωτ.: facebook)

Το φιλανθρωπικό τους πρόσωπο δείχνουν για μια ακόμη φορά ομογενειακές οργανώσεις της Αυστραλίας, στηρίζοντας ανθρώπους που έχασαν τη δουλειά τους λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Ανάμεσά τους είναι και η Κεντρική Ένωση Ποντίων Μελβούρνης και Βικτόριας «Ποντιακή Εστία», καθώς και η Μέριμνα Ποντίων Κυριών Ωκεανίας.

«Εμείς που γνωρίζουμε από αγωνία και πόνο, εμείς που μάθαμε να δυναμώνουμε από τις δύσκολες στιγμές της ζωής μας δεν μπορούμε να μείνουμε αδιάφοροι στις δύσκολες ώρες που περνούν οι συμπατριώτες μας» γράφει η πρόεδρος της Μέριμνας Ποντίων Κυριών Ωκεανίας, Λίτσα Αθανασιάδη, στην προσωπική σελίδα της στο facebook.

Η δράση ξεκίνησε από την εφημερίδα Νέος Κόσμος και βρήκε ανταπόκριση από ομογενείς αλλά και την Κεντρική Ένωση Ποντίων Μελβούρνης και Βικτόριας «Ποντιακή Εστία», την Μέριμνα Ποντίων Κυριών Ωκεανίας, την Κρητική Ομοσπονδία Αυστραλίας και Νέας Ζηλανδίας και την Παλλακωνική Αδελφότητα «Ο Λεωνίδας».

Σύμφωνα με τη Μέριμνα Ποντίων Κυριών, συγκεντρώνονται τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης αλλά και καθαριστικά σπιτιού, ενώ όλες οι προσφορές θα δοθούν σε οικογένειες ομογενών που δοκιμάζονται λόγω της πανδημίας.

  • Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν το έργο αυτό μπορούν να τηλεφωνήσουν στα: 0421 804 968 (Λ. Αθανασιάδη) και 0419 856 736 (Α. Τσουρδαλάκης). Στους ίδιους αριθμούς μπορούν να καλούν και όσοι ομογενείς χρειάζονται βοήθεια, ενώ σημειώνεται ότι τηρείται απόλυτη εχεμύθεια.
  • Με πληροφορίες από το neoskosmos.com.