9 Απρίλιος 2020, 12:07 - Τελευταία Ενημέρωση: 9 Απρίλιος 2020, 12:05

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Κινηματογραφική καταδίωξη στην Πάτρα

  • Πρόστιμο 300 ευρώ: 835 παραβάσεις για μετακινήσεις μακριά από τον τόπο κατοικίας 3
    (Φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Ευάγγελος Μπουγιώτης)

Σε κινηματογραφική καταδίωξη στους δρόμους της Πάτρας εξελίχθηκε ο έλεγχος σε 24χρονο, το βράδυ της Τετάρτης. Οι αστυνομικοί που βρίσκονταν στην Πλατεία Γεωργίου για την εφαρμογή του μέτρου απαγόρευσης της κυκλοφορίας έκαναν σήμα στον νεαρό οδηγό. Εκείνος, όμως, αντί να σταματήσει ανέπτυξε ταχύτητα, διότι, όπως είπε όταν συνελήφθη, φοβήθηκε.

Στην οδό Λασκάρεως εμβόλισε μοτοσικλέτα αστυνομικού προκειμένου να διαφύγει, ενώ στη συνέχεια σε διασταυρώσεις στην πόλη συγκρούστηκε με δύο ακόμα αυτοκίνητα.

Στο ύψος του κόμβου της Κάτω Αχαΐας είχε στηθεί αστυνομικό μπλόκο, το οποίο ο νεαρός κατάφερε να περάσει, για να εξαφανιστεί κινούμενος προς την κατεύθυνση του Πετροχωρίου. Τελικά, οι αστυνομικοί εντόπισαν το αυτοκίνητο σε ένα χωράφι στον Λογοθέτη Δυτικής Αχαΐας.

Ο οδηγός συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απείθεια και αντίσταση κατά της Αρχής και για απόπειρα σωματικής βλάβης. Επίσης, βεβαιώθηκαν όλες οι παραβάσεις του ΚΟΚ, αλλά και το πρόστιμο για την απαγόρευση κυκλοφορίας, καθώς δεν διέθετε τη σχετική βεβαίωση.

  • Με πληροφορίες από το tempo24.gr.