8 Απρίλιος 2020, 16:31 - Τελευταία Ενημέρωση: 8 Απρίλιος 2020, 16:38

Οι Αντετοκούνμπο πρόσφεραν 10.000 μάσκες στον Δήμο Ζωγράφου

  • Οι Αντετοκούνμπο πρόσφεραν 10.000 μάσκες στον Δήμο Ζωγράφου
    Οι Θανάσης (Α) και Γιάννης Αντετοκούνμπο (φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Σωτήρης Μπαρμπαρούσης)

Ο Δήμος Ζωγράφου έκανε γνωστό σήμερα ότι η οικογένεια Αντετοκούνμπο πρόσφεραν 10.000 μάσκες για τους κατοίκους της πόλης, ως μέτρο προστασίας από τη νόσο Covid-19. Παράλληλα, εκφράζει τη μεγάλη ευγνωμοσύνη του και (σε ανακοίνωσή του) επισημαίνει ότι η πράξη της οικογένειας, πέρα από την ουσιαστική προσφορά προς τους πολίτες, αποδεικνύει το στενό δέσιμο που έχουν ο Θανάσης, ο Γιάννης, ο Κώστας, και ο Αλέξης, με την πόλη που έμειναν για αρκετά χρόνια, αλλά και με την ομάδα του Φιλαθλητικού, όπου έκαναν τα πρώτα μπασκετικά τους βήματα.

Οι μάσκες θα μοιραστούν άμεσα στους εργαζόμενους του Δήμου Ζωγράφου που συνεχίζουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους αυτές τις δύσκολες ώρες, αλλά και στις ευπαθείς ομάδες του δήμου.

Για την πρωτοβουλία των αδερφών Αντετοκούνμπο ο δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας είπε: «Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τα αδέρφια Αντετοκούνμπο για τη γενναιόδωρη προσφορά τους, που αποκτά ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις, επειδή γίνεται αυτές τις δύσκολες ώρες για ολόκληρο τον πλανήτη. Με την προσφορά τους επιβεβαιώνουν ότι δεν ξεχνούν την πόλη μας κι όπως έχουμε ανακοινώσει, όταν ξεπεραστεί ο εφιάλτης του κορονοϊού, ο Δήμος Ζωγράφου θα τιμήσει ανάλογα τον Γιάννη και τα αδέρφια του».


Ο Βασίλης Θώδας (δεξιά) και ο πρόεδρος του ΝΠ Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ζωγράφου Γιώργος Γιαννακόπουλος
με τις μάσκες που δώρισε η οικογένεια Αντετοκούνμπο (φωτ.: Δήμος Ζωγράφου)