6 Απρίλιος 2020, 18:45 - Τελευταία Ενημέρωση: 6 Απρίλιος 2020, 18:40

H Aegean Oil στηρίζει το ΕΣΥ στη μάχη με τον κορονοϊό – Δωρεά καυσίμων στο υπουργείο Υγείας

  • H Aegean Oil στηρίζει το ΕΣΥ στη μάχη με τον κορονοϊό – Δωρεά καυσίμων στο υπουργείο Υγείας
    (Φωτ.: Aegean Oil)

Στον αγώνα που δίνει ολόκληρη η ελληνική κοινωνία για την αντιμετώπιση του κορονοϊού συστρατεύεται η ΑΙΓΑΙΟΝ ΟΙΛ ΑΕ (AEGEAN OIL), η οποία στηρίζει το ΕΣΥ με δωρεά καυσίμων συνολικής αξίας 300.000 ευρώ.

Η ανακοίνωση της εταιρείας έχει ως εξής:

«Αυτήν την ώρα η πανδημία από τον Covid-19 απειλεί με τον πιο παράξενο “πόλεμο” που γνώρισε η ανθρωπότητα.

»Οι Έλληνες επιστήμονες, γιατροί και νοσηλευτές, δίνουν τη μάχη στην πρώτη γραμμή και αναδεικνύονται σε αληθινούς ήρωες.

»Την ώρα αυτή ο καθένας μας έχει το ιερό καθήκον να συνεισφέρει με τον τρόπο που μπορεί.

»Η εταιρεία μας ΑΙΓΑΙΟΝ ΟΙΛ ΑΕ (AEGEAN OIL), μια αμιγώς ελληνική εταιρεία δραστηριοποιούμενη στην εμπορία καυσίμων και λιπαντικών, στηρίζει την τεράστια προσπάθεια που καταβάλλεται από το Εθνικό Σύστημα Υγείας με τη χορηγία καυσίμων συνολικής αξίας 300.000 ευρώ.

»Τα καύσιμα θα διατεθούν μέσω του δικτύου των πρατηρίων της AEGEAΝ, σύμφωνα με τις οδηγίες-προτεραιότητες του υπουργείου Υγείας, για την κάλυψη των αναγκών κίνησης των οχημάτων που χρησιμοποιούνται στη μάχη για την καταπολέμηση της πανδημίας.

»Η σκέψη και η ευγνωμοσύνη μας είναι πρωτίστως σε όλο το προσωπικό των μονάδων υγείας που νυχθημερόν δίνει την μάχη για να αντιμετωπίσει τα περιστατικά των συνανθρώπων μας που προσβλήθηκαν από τον Covid-19, καθώς και σε όλους όσους δίνουν τον τιτάνιο αγώνα για τον περιορισμό της διασποράς του.

»Καλή δύναμη σε όλους».