5 Απρίλιος 2020, 21:45 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Απρίλιος 2020, 21:57

Ίλιον: Συνελήφθησαν οι γονείς της 7χρονης που τραυματίστηκε από σφαίρα

  • Ίλιον: Συνελήφθησαν οι γονείς της 7χρονης που τραυματίστηκε από σφαίρα
    Ένα από τα πρώτα όπλα-μπρελόκ που σχεδιάστηκαν από Βούλγαρο μηχανικό (φωτ.: YouTube / NK12NET)

Τους γονείς της 7χρονης που τραυματίστηκε χθες στο πόδι, από βολίδα μικρού διαμετρήματος και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παίδων, εντόπισε απόψε η Αστυνομία. Πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ αναφέρουν πως αστυνομικοί συνέλαβαν τον 31χρονο πατέρα και την 30χρονη μητέρα του παιδιού, στο Ίλιον.

Οι γονείς φέρονται να ισχυρίστηκαν ότι είχαν βγει βόλτα με τα δύο παιδιά τους, την κόρη τους και τον 5χρονο γιο του και κάποια στιγμή βρήκαν στον δρόμο ένα μπρελόκ-όπλο.

Τα παιδιά άρχισαν να το περιεργάζονται το μπρελόκ-όπλο αλλά δυστυχώς αυτό εκπυρσοκρότησε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί η 7χρονη. Η μητέρα και η θεία της την μετέφεραν στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση και τώρα νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Στη συνέχεια οι δύο γυναίκες έφυγαν από το νοσοκομείο, ενώ στο πλευρό του παιδιού έμεινε ο 59χρονος παππούς του.

Σύμφωνα με ίδιες αστυνομικές πηγές, το μπρελόκ-όπλο ανήκει στον πατέρα της μικρής και ενώ τα δύο παιδιά το περιεργάζονταν, μέσα στο σπίτι τους, ο αδελφός της 7χρονης πυροβόλησε κατά λάθος την αδελφή του.

  • Με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ.