5 Απρίλιος 2020, 12:58 - Τελευταία Ενημέρωση: 14 Απρίλιος 2020, 09:12

Μεγάλη συμμετοχή στα διαδικτυακά μαθήματα ποντιακής διαλέκτου της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας

  • Μεγάλη συμμετοχή στα διαδικτυακά μαθήματα ποντιακής διαλέκτου της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας
    Εικόνα από τα μαθήματα ποντιακής διαλέκτου στις εγκαταστάσεις της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας (φωτ.: elverias.gr)

Η απόφαση της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας να μεταφέρει το τμήμα ποντιακής διαλέκτου από μια πραγματική σε μια… ψηφιακή τάξη, βρήκε «άμεση και απίστευτη ανταπόκριση από όλους τους φίλους και τα μέλη της λέσχης». Όπως αναφέρει η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας, σε ανακοίνωση που υπογράφουν για το ΔΣ ο πρόεδρος Νίκος Τουμπουλίδης και η γενική γραμματέας Ευαγγελία Τογκουσίδου, μέσα σε λίγες ώρες οι δηλώσεις ενδιαφέροντος ξεπέρασαν τις 300!

Έτσι, οι αιτήσεις για τις θέσεις συμμετοχής έφτασαν στα όρια λειτουργίας και τεχνικής υποστήριξης του τμήματος.

Είναι ενδεικτικό το γεγονός ότι αρχικά η λέσχη είχε δώσει χρονικό περιθώριο για αιτήσεις (μέσω της φόρμας https://forms.gle/qHYwisa9FBd3TGgj9) μέχρι την Τετάρτη 8/4/2020. Ωστόσο, από την Παρασκευή, η σχετική φόρμα δεν δέχεται πλέον δηλώσεις ενδιαφέροντος και οι 300 πρώτοι που εγγράφηκαν θα συμμετέχουν ζωντανά στα διαδικτυακά μαθήματα ποντιακής διαλέκτου. Παρόλα αυτά, όσοι δεν πρόλαβαν να δηλώσουν συμμετοχή και το επιθυμούν, θα έχουν την επιλογή να παρακολουθήσουν όλα τα μαθήματα μαγνητοσκοπημένα στο κανάλι της λέσχης στο Youtube.

«Ευχαριστούμε για την μεγάλη ανταπόκριση αλλά και ζητούμε την κατανόηση από όσους επιθυμούσαν και δεν πρόλαβαν να δηλώσουν. Σας υπενθυμίζουμε ότι μόλις δοθεί η σχετική άδεια από την πολιτεία, το τμήμα θα ξαναλειτουργήσει στις εγκαταστάσεις μας, στο Πανόραμα Βέροιας και εκεί χωράμε όλοι» τονίζει στην ανακοίνωσή της η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας.