2 Απρίλιος 2020, 21:19 - Τελευταία Ενημέρωση: 2 Απρίλιος 2020, 21:10

Το «ευχαριστώ» της ΠΟΕ στους ήρωες που αντιμετωπίζουν τον κορονοϊό

  • ΠΟΕ

Το δικό της «ευχαριστώ» σε γιατρούς, νοσηλευτές, υγειονομικούς και όλους όσοι δίνουν τη μάχη ενάντια στον κορονοϊό σώζοντας ζωές, διασφαλίζοντας τη δημόσια υγεία και ελαχιστοποιώντας τις αρνητικές επιπτώσεις της διάδοσης του ιού, εξέφρασε μέσω δελτίου Τύπου η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος.

«Η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος αισθάνεται την υποχρέωση να εκφράσει τις πιο θερμές και ειλικρινείς ευχαριστίες της προς όλους τους συμπολίτες μας που αυτές τις δύσκολες για το λαό μας ώρες, στέκονται στην πρώτη γραμμή του αγώνα και δίνουν τη μάχη της ζωής. Ιατρικό και νοσηλευτικό δυναμικό, προσωπικό καθαριότητας και ένστολο προσωπικό σε 24ωρη βάση στηρίζουν το δημόσιο σύστημα υγείας και πολεμούν την πανδημία με όχι πάντοτε τις καλύτερες συνθήκες και τον κατάλληλο εξοπλισμό.


(Φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Ορέστης Παναγιώτου)

»Οι εργαζόμενοι στην Υγεία καθημερινά υπερβάλλουν εαυτόν και αντιμετωπίζουν την εξαιρετικά απειλητική κατάσταση και με κίνδυνο της δικής τους υγείας. Σε όλους αυτούς τους ανθρώπους οφείλουμε το σεβασμό και την ευγνωμοσύνη μας, αλλά κυρίως οφείλουμε να διευκολύνουμε το δύσκολο έργο τους, ακολουθώντας πιστά τις υποδείξεις και τις οδηγίες τους» αναφέρεται στο δελτίο Τύπου.

Κλείνοντας, η ΠΟΕ καλεί κάθε πολίτη της Ελλάδας να πράξει με σύνεση ώστε να διευκολυνθεί το έργο αυτών των ανθρώπων.