1 Απρίλιος 2020, 14:40 - Τελευταία Ενημέρωση: 1 Απρίλιος 2020, 13:41

#karschallenge: Η πρόκληση του ποντιακού συλλόγου και το ευρηματικό βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου

  • #karschallenge: Η πρόκληση του ποντιακού συλλόγου και το ευρηματικό βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου
    Από το challenge του σωματείου (φωτ.: Δέσποινα Καλαγάνη)

Η αντιμετώπιση του κορονοϊού και η συνακόλουθη παραμονή μας στο σπίτι χρειάζονται δράσεις δημιουργικές. Για το λόγο αυτόν, ο δραστήριος Ποντιακός Πολιτιστικός Σύλλογος Μαυροβάτου «Το Καρς» έτρεξε το προηγούμενο διάστημα ένα challenge προκειμένου μέλη και φίλοι του να περάσουν δημιουργικά το χρόνο τους στο σπίτι. Έτσι λοιπόν γεννήθηκε το #karschallenge!

Στην πρόκληση αυτήν συμμετείχαν 19 χορευτές του σωματείου σχηματίζοντας με ό,τι είχαν στα σπίτια τους τη λέξη «Καρς».

«Παρότρυνα τα μέλη μας να κατασκευάσουν τη λέξη "Καρς" βάζοντας τη φαντασία τους να δουλέψει και να μας στείλουν τις φωτογραφίες τους ώστε να γίνει το τελικό κολάζ. Όλοι περάσαμε δημιουργικά το χρόνο μας στο σπίτι» ανέφερε στο pontos-news.gr ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου, Κωνσταντίνος Κανετίδης.

Μάλιστα, ο Κ. Κανετίδης μαζί με τον δίδυμο αδελφό του Γιάννη πήγαν την καραντίνα σε άλλο επίπεδο. Ανέβασαν στα προσωπικά τους προφίλ στο facebook ένα βίντεο στο οποίο χορεύουν ποντιακά, παίζοντας λύρα και νταούλι με τις παραδοσιακές τους φορεσιές. «"Μένουμε σπίτι", σεβόμενοι όχι μόνο τις ευπαθείς ομάδες αλλά πάνω από όλα τους εαυτούς μας. Δεν ξεχνάμε όμως να βρίσκουμε εναλλακτικούς τρόπους προσωπικής διασκέδασης» ανέφεραν οι δημιουργοί του βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου.