31 Μάρτιος 2020, 22:03 - Τελευταία Ενημέρωση: 31 Μάρτιος 2020, 21:34

Θεσσαλονίκη: Τη μεταφορά ειδών πρώτης ανάγκης σε ευπαθείς ομάδες αναλαμβάνουν Wind Ελλάς και Taxiway

  • Θεσσαλονίκη: Τη μεταφορά ειδών πρώτης ανάγκης σε ευπαθείς ομάδες αναλαμβάνουν Wind Ελλάς και Taxiway
    (Φωτ.: taxiway)

Τη μεταφορά ειδών πρώτης ανάγκης από οποιοδήποτε κατάστημα τροφίμων ή φαρμακείο της Θεσσαλονίκης σε σπίτια ανθρώπων που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες (ηλικιωμένους, ΑΜΕΑ, μονογονεϊκές οικογένειες κ.ά.) αναλαμβάνει η Wind Ελλάς, σε συνεργασία με την εταιρεία οχημάτων ταξί TaxiWay.

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της εταιρείας, «συνεπής στη δέσμευσή της προς στην κοινωνία και κυρίως στις ευπαθείς ομάδες, η Wind Ελλάς κάνει πράξη την πρωτοβουλία “Μείνετε σπίτι – Θα σας φέρουμε εμείς τα ψώνια”».

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να καλούν καθημερινά μεταξύ 07:00-10:00 στο τηλεφωνικό κέντρο της TaxiWay (2310 866 866 / 18300), δηλώνοντας τον κωδικό 900 και τη διεύθυνση της οικίας τους. Ο πλησιέστερος οδηγός της TaxiWay θα φτάνει άμεσα στην πόρτα τους και θα παραλαμβάνει τη λίστα με τα ψώνια και το χρηματικό αντίτιμο. Ο οδηγός θα συλλέγει και θα παραδίδει τα προϊόντα με υπευθυνότητα, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας. H ενέργεια έχει ξεκινήσει από τη Θεσσαλονίκη και πολύ σύντομα θα επεκταθεί και στην Αθήνα.

Σε δήλωσή του, ο πρόεδρος της TaxiWay Θοδωρής Σταυρίδης δήλωσε πως «αυτές τις δύσκολες στιγμές, με αίσθημα κοινωνικής αλληλεγγύης βρισκόμαστε στη διάθεση των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη. Κύριο μέλημά μας είναι να καλυφθούν με ασφάλεια και συνέπεια όσο το δυνατόν περισσότερες ανάγκες».

Από την πλευρά του, ο διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων της WIND Ελλάς Γιώργος Τσαπρούνης ανέφερε: «Σε μια περίοδο εξαιρετικά δύσκολη για όλους, οφείλουμε να επιδείξουμε υπευθυνότητα και να συνδράμουμε στη μάχη κατά του αόρατου εχθρού. Στόχος μας, να προστατεύουμε τις ευάλωτες ομάδες που απειλούνται περισσότερο από την πανδημία».

  • Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ.