26 Μάρτιος 2020, 09:59 - Τελευταία Ενημέρωση: 26 Μάρτιος 2020, 09:59

Ο Σύλλογος Ποντίων Κω χρηματοδότησε την απολύμανση του Λιμεναρχείου και των σκαφών

  • Στη Λευκάδα βρέθηκε το σκάφος που αγνοείτο από την περασμένη Παρασκευή
    (Φωτ. αρχείου: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Ευάγγελος Μπουγιώτης)

Μια δράση με σημαντικό κοινωνικό πρόσημο από το Σύλλογο Ποντίων Κω «Ο Ξενιτέας», καθώς το σωματείο απευθύνθηκε στον επικεφαλής αξιωματικό του Λιμεναρχείου Παντελή Χαμέτη ζητώντας να βοηθήσει στην προσπάθεια που γίνεται για τον περιορισμό της εξάπλωσης της επιδημίας.

Έτσι, χρηματοδότησε την απολύμανση τόσο του κτηρίου όπου στεγάζονται οι λιμενικές υπηρεσίες όσο και των σκαφών που επιχειρούν αυτό το διάστημα.

«Με αυτόν τον τρόπο θεωρούμε ότι βοηθάμε και ευχαριστούμε εμπράκτως αυτούς που δεν έχουν την δυνατότητα να μείνουν σπίτι κοντά στις οικογένειες τους αυτές τις δύσκολες ημέρες, καθώς δίνουν τον δικό τους αγώνα για την υπεράσπιση των θαλάσσιων συνόρων της πατρίδας μας», αναφέρεται στην ανακοίνωση που υπογράφει ο πρόεδρος του «Ξενιτέα», Χαράλαμπος Ναβροζίδης.

Με επιστολή του ο πλοίαρχος Παντελής Χαμέτης ευχαρίστησε το σύλλογο, τονίζοντας ότι πρόκειται για μια γενναιόδωρη προσφορά και ένα παράδειγμα προς μίμηση, μιας και συμβάλλει με άμεσο τρόπο στην προστασία της υγείας όσων υπηρετούν στο Λιμενικό Σώμα - Ελληνική Ακτοφυλακή. «Επιπροσθέτως, μας ενθαρρύνει και μας ενδυναμώνει στο να συνεχίζουμε με τον ίδιο ζήλο, επαγγελματισμό και φιλοτιμία, προπαντός με αξιοπρέπεια και ανθρωπιά τη ξεχωριστή μάχη», ανέφερε.