25 Μάρτιος 2020, 21:46 - Τελευταία Ενημέρωση: 25 Μάρτιος 2020, 20:55

Σύμμαχο στην ελληνοαμερικανική κοινότητα αναζητά ο Τραμπ

  • Ο Τραμπ διακόπτει τις σχέσεις των ΗΠΑ με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας
    (Φωτ. αρχείου: EPA / Oliver Contreras / POOL)

Να ενώσει την ελληνοαμερικανική κοινότητα γύρω από την προεκλογική του εκστρατεία επιχειρεί ο Ντόναλντ Τραμπ μέσω της νέας ηλεκτρονικής πλατφόρμας «Ελληνικές Φωνές για τον Τραμπ» (Greek Voices for Trump). Η παρουσίαση επιλέχθηκε να γίνει στην επέτειο της 25ης Μαρτίου και, σύμφωνα με την ανακοίνωση, στόχος είναι να δημιουργηθεί ένας συνασπισμός που θα ενδυναμώσει και θα ενώσει την ελληνοαμερικανική κοινότητα γύρω από την επανεκλογή του Αμερικανού προέδρου.

Την ευθύνη του νέου εγχειρήματος φέρει ο ομογενής επιχειρηματίας Χρήστος Μαραφάτσος.

Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, σημείωσε ότι για πρώτη φορά στην ιστορία των ΗΠΑ μια προεκλογική εκστρατεία προσφέρει μια τέτοια δυνατότητα εκπροσώπησης στην ελληνοαμερικανική κοινότητα. «Αυτή είναι η πρώτη φορά που οποιαδήποτε προεδρική εκστρατεία των ΗΠΑ παρέχει μια πλατφόρμα για να εκπροσωπήσει και να προβάλει την μεγάλη μας ελληνοαμερικανική κοινότητα. Οι “Ελληνικές Φωνές για τον Τραμπ” είναι μέρος της ιστορίας, θα είναι μια τεράστια επιτυχία και είμαι υπερήφανος που είμαι μέρος αυτής», τόνισε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι υποστηρικτές μπορούν συμμετέχουν στις «Ελληνικές Φωνές για τον Τραμπ» κάνοντας εγγραφή στην ιστοσελίδα greekvoices.donaldjtrump.com ή στέλνοντας το μήνυμα «Greek» στο 88022. Επιπλέον, κυκλοφόρησε μια περιορισμένη έκδοση του γνωστού καπέλου που φορά ο Αμερικανός πρόεδρος σε μπλε χρώμα (Greek Keep America Great Hat), για να τιμήσει την ελληνική συνεισφορά στην αμερικανική ιστορία και τον πολιτισμό.

  • Αναδημοσίευση από το ΑΠΕ-ΜΠΕ / Π. Κασφίκης.