23 Μάρτιος 2020, 15:14 - Τελευταία Ενημέρωση: 23 Μάρτιος 2020, 14:25

Μαζική συμμετοχή στην αιμοδοσία της Ένωσης Ποντίων Ωραιοκάστρου

  • Μαζική συμμετοχή στην αιμοδοσία της Ένωσης Ποντίων Ωραιοκάστρου
    (Φωτ.: ΕΠΩΦ)

Με μαζική συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η 18η εθελοντική αιμοδοσία της Ένωσης Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων, χθες, στο δημαρχείο Ωραιοκάστρου. Η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Δήμο, τον Περιβαλλοντικό-Πολιτιστικό Σύλλογο Ωραιοκάστρου και την κινητή μονάδα αιμοληψίας του Θεαγένειου Νοσοκομείου.

«Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα για την εθελοντική αιμοδοσία, αποδεικνύοντας τη στάση ζωής των ανθρώπων που επιμένουν με συνέπεια και ευθύνη να είναι κοντά στον συνάνθρωπο» αναφέρεται στο δελτίο Τύπου του σωματείου.

«Ευχαριστούμε θερμά τα μέλη και τους φίλους εθελοντές του συλλόγου που συμμετείχαν σε αυτήν την ημέρα προσφοράς, καθώς και τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Θεαγένειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, οι οποίοι βοήθησαν στη διεξαγωγή της αιμοδοσίας. Ευελπιστούμε σε ανάλογη και αυξανόμενη συμμετοχή και παροτρύνουμε όλους εσάς να συνεχίσετε να στηρίζετε τέτοιου είδους προσπάθειες» καταλήγει η ανακοίνωση που συνυπογράφεται από την πρόεδρο Γεωργία Πετρίδου και τη γενική γραμματέα Παναγιώτα Ιωαννίδου.