19 Μάρτιος 2020, 15:51 - Τελευταία Ενημέρωση: 19 Μάρτιος 2020, 15:31

Ανακοίνωση της ΟΠΑΠ ΑΕ σχετικά με τις κληρώσεις του Τζόκερ και του ΠΡΟΤΟ

  • Ανακοίνωση της ΟΠΑΠ ΑΕ σχετικά με τις κληρώσεις του Τζόκερ και του ΠΡΟΤΟ
    (Φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΟΠΑΠ)

Ο ΟΠΑΠ ανακοινώνει ότι οι κληρώσεις 2105 του Τζόκερ και του ΠΡΟΤΟ αντίστοιχα, οι οποίες ήταν προγραμματισμένες για την Κυριακή 15 Μαρτίου και αναβλήθηκαν λόγω των έκτακτων εξελίξεων και συνθηκών σχετικά με τον κορονοϊό, θα πραγματοποιηθούν απόψε στις 22:00.

Στις κληρώσεις αυτές λαμβάνουν μέρος οι στήλες που είχαν συμπληρωθεί για τις συγκεκριμένες κληρώσεις έως τις 15 Μαρτίου, στις 21:30, όταν και ολοκληρωνόταν η προθεσμία συμμετοχής. 

Μετά την ολοκλήρωση της κλήρωσης 2105, οι κληρώσεις του Τζόκερ θα συνεχιστούν κανονικά. Οι παίκτες μπορούν να συμμετέχουν στις κληρώσεις του παιχνιδιού καταθέτοντας ηλεκτρονικά τα δελτία τους μέσω του tzoker.gr ή του tzoker app, καθώς τα καταστήματα ΟΠΑΠ θα είναι κλειστά έως και τις 31 Μαρτίου.

Οι κληρώσεις του Τζόκερ θα διεξάγονται με το απολύτως απαραίτητο προσωπικό ασφαλείας, λαμβάνοντας όλα τα απαιτούμενα μέτρα. Για το λόγο αυτόν, οι κληρώσεις μέχρι νεότερης ανακοίνωσης της εταιρείας δεν θα μεταδίδονται τηλεοπτικά. Θα μαγνητοσκοπούνται και θα είναι διαθέσιμες για το κοινό μέσω του καναλιού του ΟΠΑΠ στο YouTube.

Επίσης, η εταιρεία θα επανέλθει με νεότερη ενημέρωση για το πότε θα πραγματοποιηθούν οι επόμενες κληρώσεις του ΠΡΟΤΟ.