19 Μάρτιος 2020, 15:59 - Τελευταία Ενημέρωση: 19 Μάρτιος 2020, 15:06

Πόντιοι καλλιτέχνες διασκεδάζουν και εμψυχώνουν τον κόσμο λόγω κορονοϊού (βίντεο)

  • Πόντιοι καλλιτέχνες διασκεδάζουν και εμψυχώνουν τον κόσμο λόγω κορονοϊού (βίντεο)
    Μπάμπης και Λευτέρης Ραφαηλίδης (φωτ.: facebook / Λ. Ραφαηλίδης)

Με τους πολίτες στη χώρα να μένουν σπίτι ώστε να περιοριστεί η εξάπλωση του κορονοϊού, όλο και περισσότεροι είναι αυτοί που βρίσκουν ιδέες για να περάσει δημιουργικά η ώρα τους και να διασκεδάσουν τους συμπολίτες τους. Όπως ο γνωστός τραγουδιστής Δημήτρης Καρασαββίδης, ο οποίος αποφάσισε να δημιουργήσει μια εξ αποστάσεως επικοινωνία με τους θαυμαστές του πραγματοποιώντας live εκπομπές μέσα από την προσωπική του σελίδα στο facebook.

Στην ίδια ενέργεια έχουν προχωρήσει και άλλοι καλλιτέχνες. Κάθε μέρα και κάποιος άλλος αναλαμβάνει να εμψυχώσει και να διασκεδάσει τον κόσμο.

Χθες το βράδυ ο Δημήτρης Ξενιτόπουλος έκανε το δικό του live και εισέπραξε δεκάδες θετικά μηνύματα από τους θαυμαστές του.

«Με αυτά τα live είναι ο μοναδικός τρόπος να επικοινωνήσουμε με τους διαδικτυακούς μας φίλους, να δώσουμε δύναμη ο ένας στον άλλον και να περάσουμε ευχάριστα την ώρα μας. Θα το επαναλάβω σίγουρα, μάλλον την επόμενη εβδομάδα. Εύχομαι σε όλους να έχουν πίστη και να μην χάνουν την ελπίδα τους και όλα καλά θα πάνε» ανέφερε στο pontos-news.gr ο Δ. Ξενιτόπουλος.

Από την προηγούμενη Παρασκευή και ο Λευτέρης Ραφαηλίδης μαζί με τον αδελφό του Μπάμπη έχουν ξεκινήσει να κάνουν το ίδιο. «Δεν είναι μόνο μουσικό το εγχείρημά μας, αλλά προσπαθούμε μέσα από τα live μας να περνάμε διάφορα μηνύματα, κυρίως εμψύχωσης» τόνισε στο pontos-news.gr ο Λ. Ραφαηλίδης. Επόμενη εκπομπή αναμένεται να βγει στα προφίλ των δύο καλλιτεχνών σήμερα και το Σάββατο. «Το πρώτο μάλλον θα το κάνω μόνος μου γιατί έχουμε και τις δουλειές μας που τρέχουν. Το δεύτερο θα το κάνουμε μαζί με τον αδελφό μου από το μπαλκόνι του σπιτιού μας, για να αλλάζει παραστάσεις και ο κόσμος που μας παρακολουθεί» καταλήγει.